Bogen Vintage Paint 1 - Skønne forvandlinger

Få indblik i alle hemmelighederne bag et godt resultat med kalkmalingen fra Jeanne d`Arc Living. Den første bog om Vintage Paint viser, hvordan du nemt og hurtigt kan forvandle møbler, vægge og gulve.


Når du først går i gang med at male med Vintage Paint, bliver du grebet af det. Malingen er nem at arbejde med, og alle kan lære at lave fede effekter med den og antikvoksen. I bogen finder du inspiration til mere end 50 forskellige, skønne forvandlinger med Vintage Paint. Flotte og inspirerende fotos og beskrivelser af fremgangsmåden. Helt uundværlig!

Se også udvalget af Vintage Paint serien og antikvoks.

Materiale: Hardcover | Stand: Ny 21,5 x 30 cm. | 160 sider


189,00 kr
160,65 kr
  • Prisen er inkl. moms
FRAGT- OG LEVERING
Fri fragt i DK v/køb over 399,-
Gælder ikke møbler og store varer.

Levering 1-3 hverdage

Fragt af møbler i Danmark 450,-
KUNDESERVICE
Tlf.: 25774815
(Hverdage kl. 8-15)
info@smukthjem.dk
(Svar indenfor 24 timer)
ViaBill
Betal med ViaBill og få kredit. Læs mere

 

Bøgerne om Vintage Paint kalkmaling

Dyk ned i det fantastiske univers om Vintage Paint kalkmaling i bøgerne, hæftet og brochuren. 

Bog 1: "Vintage Paint - Skønne forvandlinger" af Jeanne d´Arc Living

Den første bog om Vintage Paint kalkmaling viser mere end 50 forskellige skønne forvandlinger med kalkmaling. Bogen "Vintage Paint - Skønne forvandlinger" tager udgangspunkt i de neutrale og douchede farver kalkmaling fra Vintage Paint, og er på 160 sider. 

Bog 2: "Vintage Paint - Farverige forvandlinger" af Jeanne d´Arc Living

Den anden bog om Vintage Paint kalkmaling viser flotte forvandlinger med et udvalg af de mere farverige farver fra Vintage Paint paletten. Her finder du masser af inspiration, hvis du er glad for friske farver. Bogen "Vintage Paint - Farverige forvandlinger" er på 160 sider. 

Hæfte "Vintage Paint vejledning"

Vejledningen om Vintage Paint er en quickguide igennem kalkmalingens univers. Med sine 64 sider er hæftet om Vintage Paint kalkmaling en mini version af de store bøger om Vintage Paint (Skønne forvandlinger og Farverige forvandlinger). 

Brochure om Vintage Paint kalkmaling

Brochuren om Vintage Paint kalkmaling er en lille folder med beskrivelse af kalkmaling, antikvoks og tilbehør. 

Læs flere tips og tricks om Vintage Paint kalkmaling og antikvoks på vores informationsside og kontakt os gerne på info@smukthjem.dk eller via kontaktformularen, hvis du har yderligere spørgsmål. 

 

 

 

 

Forvandlinger med Vintage Paint

Få gratis inspiration og komplette materialelister på vores spændende inspirationsside om Vintage Paint. Masser af før og efter billeder af de vilde forvandlinger, som du selv kan lave med kalkmaling på dine gamle møbler.  Bliv inspireret og forelsket i Vintage Paints mange muligheder