Vintage Paint kalkmaling

Du kan på ingen tid forvandle dine møbler og vægge med Vintage Paint kalkmaling. Forsegl altid med antikvoks eller lak for en modstandsdygtig overflade. På siden her finder du et bredt udvalg af Vintage Paint kalkmaling, antikvoks, primer, farvekort, bøgerne om Vintage Paint, pensler, handsker, stencils, skabeloner og møbeldekorationer. 

Vintage Paint kalkmaling har MAL-kode 00-1 (1993), og er tildelt EU´s miljømærke certificering ECO-label. Vintage Paint kalkmaling er en ægte kalkmaling, der ikke indeholder plastikmaling. Vores lyse farver med kalkmaling indeholder 50% calciumdioxid/kalk, og de mørke farver indeholder 40% kalk. Da kalk er hvidt, er kalkindholdet i de mørke farver nødt til at være lidt lavere af hensyn til farven. 

Læs også sikkerhedsdatabladet.

Fri fragt ved køb over kr. 399. 

Se masser af flotte forvandlinger på vores inspirationsside med Vintage Paint kalkmaling

Viser 1-30 af 174 element(er)

Naturlige ingredienser

Vintage Paint kalkmaling er en opdateret version af den gamle, originale kalkmaling fra det 14. århundredes Italien, der kombinerer de originale egenskaber med moderne teknologi. Opskriften er stadig kun baseret på naturlige ingredienser. 

Vintage Paint er en vandbaseret og miljøvenlig kalkmaling, der ikke lugter. Malingen hæfter på næsten alle overflader uden speciel forbehandling, og har en supergod dækkeevne. Kalkmalingen er allerede berøringstør efter 30 minutter og overmalbar efter 1 time. Du kan derfor lynhurtigt forvandle flere møbler på én dag. Husk altid at forsegle overfladen med antikvoks, Primer & Sealer eller mat lak i serien.

Uanede muligheder

Kalkmalingen findes i et utal af smukke støvede farver, der passer flot ind i den fransk/nordiske landstil. På smukthjem.dk har vi de fleste af farverne, men skulle du ønske en bestemt farve, der ikke er på lager, bestiller vi den gerne hjem til dig. Desuden findes der 3 basisfarver, der kan iblandes de andre, så du selv skaber lige nøjagtig den farve, du ønsker. 

I Vintage Paint serien findes antikvoks i 6 farver, der er helt uundværlig, når du vil patinere og beskytte overfladen på det malede. Voksen er lækker og blød at arbejde med. 

Den miljøvenlige Primer & Sealer kan både bruges som grunder eller forsegler. Skal du bruge en endnu mere robust og slidstærk forsegling f.eks. på gulve, anbefaler vi den skønne Ultra matte lak. 

smukthjem.dk har vi desuden et godt udvalg af stencils, skabeloner og andre ting til dekoration af dine kalkmalede møbler. 

Læs flere tips og tricks om Vintage Paint kalkmaling på vores informationsside. 

Se dig omkring i vores store udvalg af Vintage Paint kalkmaling og tilbehør og bliv inspireret. Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 25 77 48 15 eller på vores kontaktside

Forvandlinger med Vintage Paint

Få gratis inspiration og komplette materialelister på vores spændende inspirationsside om Vintage Paint. Masser af før og efter billeder af de vilde forvandlinger, som du selv kan lave med kalkmaling på dine gamle møbler. Bliv inspireret og forelsket i Vintage Paints mange muligheder