• Kalkmaling Olive green 700 ml. - 1
 • Kalkmaling Olive green 700 ml. - 2
 • Kalkmaling Olive green 700 ml. - 3
 • Kalkmaling Olive green 700 ml. - 4
Kalkmaling Olive green 700 ml. - 1
search

Kalkmaling Olive green 700 ml.

På lager 1.40 kg
199,00 kr.
Få stk. tilbage

SÆT PÅ ØNSKELISTE
4.8 stjerner

Skøn olivengrøn farve til dine møbler, gulve, vægge eller brugsgenstande. 

Vintage Paint Olie green 700 ml. giver en flot kontrast til dine hvide møbler, der ikke skriger for meget. Lækker dæmpet grøn farve, der kan give dybde til dit hjem. 

Tørretiden er kun på en time, så du bliver hurtigt færdig med dit malerprojekt. Desuden er Vintage Paint lugtfri, og godkendt til børnemøbler - så du kan nemt male indendørs. 

I en bøtte på 700 ml. kan du male flere mindre møbler eller et karlekammerskab. Den rækker til 7-10 m2. i et lag afhængig af overfladens porøsitet. 

Malingen klæber til næsten alle overflader uden forarbejde. Kalkmalingen er vandbaseret og miljøvenlig.

Rør godt opad i bøtten, da alle farvepigmenterne ligger sig i bunden. Ønsker du en tykkere maling, lad den stå uden låg et par timer. Vil du have den tyndere, så opbland med meget lidt vand. Rørepinde medfølger ikke, men brug evt. en ske. Se andre varer i Vintage Paint serien.

Materiale: Kalkmaling | Stand: Ny | 700 ml. | Rækker til ca. 7-10 m2 i ét lag

Læs mere

  I varekurven kan du vælge ønsket leveringsmetode og med det samme se fragtprisen.

  PAKKER

  Pakkeprisen afhænger af vægt, og ligger på kr. 39-99 til GLS pakkeshop. Bestiller du for mindst kr. 400, får du fri fragt til pakkeshop. Gælder alle varer, der kan sendes som pakke (Max. 20 kg.) Mod tillæg kan du i varekurven vælge levering til privat- eller erhvervsadresse. 

  Vi sender pakker med GLS alle hverdage kl. 11. Som regel er pakken fremme allerede næste hverdag. 

  MØBLER

  Vores fragtmand leverer møbler til nærmeste kantsten i hele DK for kr. 450,- til brofaste øer. Du kontaktes på mail eller telefon for leveringsdag. Alle møbler til fragtmandslevering er i systemet angivet til 21 kg. Har du brug for en anslået korrekt vægt på et møbel, kontakt os på info@smukthjem.dk 

  På enkelte store/tunge møbler, der er svært håndterbare, vil fragten være på kr. 1250. Det vil fremgå i produktbeskrivelsen samt i varekurven. 

  AFHENTNING

  Du kan også vælge at afhente dine varer i butikkens åbningstid. Vi bor på Fredensvej 26, 4295 Stenlille. 

  Når du betaler med ViaBill på smukthjem.dk, har du frihed til at skubbe din betaling, og opdele den i flere mindre bidder. Vi sender varerne med det samme herfra. For at kunne betale med ViaBill, skal du være fyldt 18 år, have et gyldigt og verificerbart mobilnummer, og have et dansk betalingskort.

  Du er altid velkommen til at kontakte mig på info@smukthjem.dk, hvis du har spørgsmål.

  Du kan også ringe i telefontiden på tlf. 25 77 48 15 mandag til fredag kl. 8-15 (ikke helligdage).

Møbler

Badeværelset

Opbevaring