• Vintage Paint Stain blocker 200 ml. - 1
 • Vintage Paint Stain blocker 200 ml. - 2
Vintage Paint Stain blocker 200 ml. - 1
search

Vintage Paint Stain blocker 200 ml.

På lager 0.60 kg
99,00 kr.

SÆT PÅ ØNSKELISTE
4.8 stjerner

Vintage Paint Stain Blocker er den nye spærregrunder i serien, der isolerer tannin i mørkt træ, så det ikke slår gult eller rødt igennem. 

Brug Stain Blocker når du skal male træsorter som eg, redwood, cedertræ, mahogni eller over knaster, så du får et lækkert og fejlfrit resultat med din Vintage Paint kalkmaling. 

Bøtten på 200 ml. spærregrunder rækker til 1-2 m2 i et lag. Ofte vil et lag være nok. Du kan lave en lille test med den ønskede farve kalkmaling, for at se om det er nok. 

Stain Blockeren er let transparent, og skal tørre i mindst 12 timer, inden du giver eventuelt 2. lag eller den ønskede farve kalkmaling. 

Vintage Paint Stain Blocker er baseret på vand. 

På billede 2 er der brugt Stain blocker på den ene side på en egetræs lysestage. Hele stagen har bagefter fået to lag Natural White. Det er tydeligt at se, hvor godt den isolerer de gullige pigmenter i træet. 

Se andre varer i JDL Vintage Paint kalkmaling.

Materiale: Spærregrunder | Stand: Ny | 200 ml. |

Læs mere

  I varekurven kan du vælge ønsket leveringsmetode og med det samme se fragtprisen.

  PAKKER

  Pakkeprisen afhænger af vægt, og ligger på kr. 39-99 til GLS pakkeshop. Bestiller du for mindst kr. 400, får du fri fragt til pakkeshop. Gælder alle varer, der kan sendes som pakke (Max. 20 kg.) Mod tillæg kan du i varekurven vælge levering til privat- eller erhvervsadresse. 

  Vi sender pakker med GLS alle hverdage kl. 11. Som regel er pakken fremme allerede næste hverdag. 

  MØBLER

  Vores fragtmand leverer møbler til nærmeste kantsten i hele DK for kr. 450,- til brofaste øer. Du kontaktes på mail eller telefon for leveringsdag. Alle møbler til fragtmandslevering er i systemet angivet til 21 kg. Har du brug for en anslået korrekt vægt på et møbel, kontakt os på info@smukthjem.dk 

  På enkelte store/tunge møbler, der er svært håndterbare, vil fragten være på kr. 1250. Det vil fremgå i produktbeskrivelsen samt i varekurven. 

  AFHENTNING

  Du kan også vælge at afhente dine varer i butikkens åbningstid. Vi bor på Fredensvej 26, 4295 Stenlille. 

  Udover vores almindelige betalingsmetoder med kreditkort eller Mobilepay, kan du også shoppe med kredit på smukthjem.dk 

  VIABILL
  Når du betaler med ViaBill på smukthjem.dk, har du frihed til at skubbe din betaling, og opdele den i flere mindre bidder. Vi sender varerne med det samme herfra. For at kunne betale med ViaBill, skal du være fyldt 18 år, have et gyldigt og verificerbart mobilnummer, og have et dansk betalingskort.

  ANYDAY
  Du har også mulighed for kredit ved at vælge Anyday som betalingsmetode i varekurven. Anyday er rente og gebyrfrit for dig som kunde. Du betaler den første 1/4 del af varebeløbet i kurven. 

  Du er altid velkommen til at kontakte mig på info@smukthjem.dk, hvis du har spørgsmål.

  Du kan også ringe i telefontiden på tlf. 25 77 48 15 mandag til fredag kl. 8-15 (ikke helligdage).

Møbler

Lanterner

Julepynt