• Vintage Paint bronze metal 200 ml. - 1
 • Vintage Paint bronze metal 200 ml. - 2
 • Vintage Paint bronze metal 200 ml. - 3
Vintage Paint bronze metal 200 ml. - 1
search

Vintage Paint bronze metal 200 ml.

På lager 0.60 kg
165,00 kr.
165
Få stk. tilbage

SÆT PÅ ØNSKELISTE
4.8 stjerner

Lækker bronzefarvet effektmaling fra Vintage Paint til de fede detaljer på gamle møbler, spejle, udskæringer eller andet, der skal have et ekstra touch af eksklusivitet. 

Bronze metallic malingen er på 200 ml. og dækker godt. Du kan lave virkelig fede ting med denne metallic maling. Slib let og brug evt. lidt farvet antikvoks for ekstra patina, så får du et lækkert originalt gammelt udseende møbel. 

Bronzemalingen er transparent med metallic effekt. Du skal male et par lag for et heldækkende look. Du kan også bruge den ovenpå en anden farve for eksempel Chocolate brown, for at tilføre noget glitter effekt og dybde til farven. 

Malingen hæfter på stort set alle overflader uden forarbejde, så det er bare at gå i gang. Du skal kun slibe først, hvis der er løse flager af gammel maling. Vask fedtede overflader godt ned med grundrens inden. 

Se andre varer fra Vintage Paint kalkmaling serien. 

Materiale: Metallic maling | Stand: Ny | 200 ml. 

Læs mere

  I varekurven kan du vælge ønsket leveringsmetode og med det samme se fragtprisen.

  PAKKER

  Pakkeprisen afhænger af vægt, og ligger på kr. 39-99 til GLS pakkeshop. Bestiller du for mindst kr. 400, får du fri fragt til pakkeshop. Gælder alle varer, der kan sendes som pakke (Max. 20 kg.) Mod tillæg kan du i varekurven vælge levering til privat- eller erhvervsadresse. 

  Vi sender pakker med GLS alle hverdage kl. 11. Som regel er pakken fremme allerede næste hverdag. 

  MØBLER

  Vores fragtmand leverer møbler til nærmeste kantsten i hele DK for kr. 450,- til brofaste øer. Du kontaktes på mail eller telefon for leveringsdag. Alle møbler til fragtmandslevering er i systemet angivet til 21 kg. Har du brug for en anslået korrekt vægt på et møbel, kontakt os på info@smukthjem.dk 

  På enkelte store/tunge møbler, der er svært håndterbare, vil fragten være på kr. 1250. Det vil fremgå i produktbeskrivelsen samt i varekurven. 

  AFHENTNING

  Du kan også vælge at afhente dine varer i butikkens åbningstid. Vi bor på Fredensvej 26, 4295 Stenlille. 

  Udover vores almindelige betalingsmetoder med kreditkort eller Mobilepay, kan du også shoppe med kredit på smukthjem.dk 

  VIABILL
  Når du betaler med ViaBill på smukthjem.dk, har du frihed til at skubbe din betaling, og opdele den i flere mindre bidder. Vi sender varerne med det samme herfra. For at kunne betale med ViaBill, skal du være fyldt 18 år, have et gyldigt og verificerbart mobilnummer, og have et dansk betalingskort.

  ANYDAY
  Du har også mulighed for kredit ved at vælge Anyday som betalingsmetode i varekurven. Anyday er rente og gebyrfrit for dig som kunde. Du betaler den første 1/4 del af varebeløbet i kurven. 

  Du er altid velkommen til at kontakte mig på info@smukthjem.dk, hvis du har spørgsmål.

  Du kan også ringe i telefontiden på tlf. 25 77 48 15 mandag til fredag kl. 8-15 (ikke helligdage).

Møbler

Lanterner

Julepynt