Stencil med blomst 18x22 cm.

Smuk stencil i plast med blomst til gentagen brug. Du vasker blot forsigtigt stencilskabelonen af efter brug med vand og eventuelt det bløde af en køkkensvamp. 

Stencilblomsten vil være flot på et møbel for eksempel en skabslåge eller et bord. Du kunne også male flere blomster med stencil arket på væggen eller gulvet med vores populære Vintage Paint kalkmaling - husk efterbehandling på slidflader. 

Med en stencil får du nemt og hurtigt en flot og dekorativ udsmykning. 

Sådan bruger du en stencil: 

  • Sæt stencilskabelonen fast med malertape på den overflade, du ønsker at dekorere

  • Dup forsigtigt med malingen i de udskårne huller i skabelonen med en svamp eller pensel med korte hår

  • Fjern skabelonen, og din dekoration er nu færdig

Ønsker du, at dekorationen fremstår med patina, kan du - når malingen er helt tør - slibe let med fint sandpapir. 

Stencil blomsten er lavet i PET materiale, der er miljøvenligst og let nedbrydeligt. Fold ikke din skabelon sammen og brug ikke sammen med åben ild. 

Se andre stencils, skabeloner og møbeldekorationer

Materiale: PET plast | Stand: Ny | Design mål: 18 x 22 cm. 

 

50,00 kr
  • Prisen er inkl. moms
FRAGT- OG LEVERING
Fri fragt i DK v/køb over 399,-
Gælder ikke møbler og store varer.

Levering 1-3 hverdage

Fragt af møbler i Danmark 450,-
KUNDESERVICE
Tlf.: 25774815
(Hverdage kl. 8-15)
info@smukthjem.dk
(Svar indenfor 24 timer)
ViaBill
Betal med ViaBill og få kredit. Læs mere

 

Naturlige ingredienser

Jeanne d´Arc Living Vintage Paint kalkmaling er en opdateret version af den gamle, originale kalkmaling fra det 14. århundredes Italien, der kombinerer de originale egenskaber med moderne teknologi. Opskriften er stadig kun baseret på naturlige ingredienser. 

Vintage Paint er en vandbaseret og miljøvenlig kalkmaling, der ikke lugter. Malingen hæfter på næsten alle overflader uden speciel forbehandling, og har en supergod dækkeevne. Kalkmalingen er allerede berøringstør efter 30 minutter og overmalbar efter 1 time. Du kan derfor lynhurtigt forvandle flere møbler på én dag. Husk altid at forsegle overfladen med antikvoks, Primer & Sealer eller mat lak i serien.

Uanede muligheder

Kalkmalingen findes i et utal af smukke støvede farver, der passer flot ind i den fransk/nordiske landstil. På smukthjem.dk har vi de fleste af farverne, men skulle du ønske en bestemt farve, der ikke er på lager, bestiller vi den gerne hjem til dig. Desuden findes der 3 basisfarver, der kan iblandes de andre, så du selv skaber lige nøjagtig den farve, du ønsker. 

I Vintage Paint serien findes antikvoks i 6 farver, der er helt uundværlig, når du vil patinere og beskytte overfladen på det malede. Voksen er lækker og blød at arbejde med. 

Den miljøvenlige Primer & Sealer kan både bruges som grunder eller forsegler. Skal du bruge en endnu mere robust og slidstærk forsegling f.eks. på gulve, anbefaler vi den skønne Ultra matte lak. 

smukthjem.dk har vi desuden et godt udvalg af stencils, skabeloner og andre ting til dekoration af dine kalkmalede møbler. 

Læs flere tips og tricks om Vintage Paint kalkmaling på vores informationsside. 

Se dig omkring i vores store udvalg af Vintage Paint kalkmaling og tilbehør og bliv inspireret. Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 25 77 48 15 eller på vores kontaktside

 

Forvandlinger med Vintage Paint

Få gratis inspiration og komplette materialelister på vores spændende inspirationsside om Vintage Paint. Masser af før og efter billeder af de vilde forvandlinger, som du selv kan lave med kalkmaling på dine gamle møbler.  Bliv inspireret og forelsket i Vintage Paints mange muligheder