• Kalkmaling Dusty turquiose 700 ml. - 1
 • Kalkmaling Dusty turquiose 700 ml. - 2
 • Kalkmaling Dusty turquiose 700 ml. - 3
Kalkmaling Dusty turquiose 700 ml. - 1
search

Kalkmaling Dusty turquiose 700 ml.

På lager 1.40 kg
199,00 kr.
199

SÆT PÅ ØNSKELISTE
4.8 stjerner

Knaldfarve, uden det skriger for meget? Så er Vintage Paint 'Dusty turquoise' i 700 ml. det oplagte valg. 

Den klare turkise farve er nøje afstemt i forhold til lyse og pastelfarvede møbler, så den vil være i fokus uden at blive for pang-agtig. 

Kalkmaling er genialt! Det binder på stort set alle overflader uden forbehandling - du behøver ikke slibe, med mindre der er læse flager af gammel maling. Vask godt ned med grundrens for skidt og fedt, og så går du bare i gang. 

I en bøtte på 700 ml. har du maling nok til for eksempel et gammelt karlekammerskab (afhængig af træets porøsitet, naturligvis). Er dit underlag grundet, sparer du lidt på kalkmalingen, men ellers behøver du ikke grunde først. 

Den miljøvenlige Vintage Paint er særlig egnet til gamle møbler, gulve og vægge. Desuden er kalkmalingen godkendt til børnemøbler, er lugtfri og vandbaseret. 

Du skal ikke vente halve og hele døgn på tørretid, for du kan allerede male over efter en time med Vintage Paint kalkmaling. 

Se flere tips og tricks om kalkmaling

Rør godt opad i bøtten, da alle farvepigmenterne ligger sig i bunden. Ønsker du en tykkere maling, lad den stå uden låg et par timer. Vil du have den tyndere, så opbland med meget lidt vand. Rørepinde medfølger ikke, men brug evt. en ske. Se andre varer i Vintage Paint serien.

Materiale: Kalkmaling | Stand: Ny | 700 ml. | Rækker til ca. 7-10 m2 i ét lag

Læs mere

  I varekurven kan du vælge ønsket leveringsmetode og med det samme se fragtprisen.

  PAKKER

  Pakkeprisen afhænger af vægt, og ligger på kr. 39-99 til GLS pakkeshop. Bestiller du for mindst kr. 400, får du fri fragt til pakkeshop. Gælder alle varer, der kan sendes som pakke (Max. 20 kg.) Mod tillæg kan du i varekurven vælge levering til privat- eller erhvervsadresse. 

  Vi sender pakker med GLS alle hverdage kl. 11. Som regel er pakken fremme allerede næste hverdag. 

  MØBLER

  Vores fragtmand leverer møbler til nærmeste kantsten i hele DK for kr. 450,- til brofaste øer. Du kontaktes på mail eller telefon for leveringsdag. Alle møbler til fragtmandslevering er i systemet angivet til 21 kg. Har du brug for en anslået korrekt vægt på et møbel, kontakt os på info@smukthjem.dk 

  På enkelte store/tunge møbler, der er svært håndterbare, vil fragten være på kr. 1250. Det vil fremgå i produktbeskrivelsen samt i varekurven. 

  AFHENTNING

  Du kan også vælge at afhente dine varer i butikkens åbningstid. Vi bor på Fredensvej 26, 4295 Stenlille. 

  Udover vores almindelige betalingsmetoder med kreditkort eller Mobilepay, kan du også shoppe med kredit på smukthjem.dk 

  VIABILL
  Når du betaler med ViaBill på smukthjem.dk, har du frihed til at skubbe din betaling, og opdele den i flere mindre bidder. Vi sender varerne med det samme herfra. For at kunne betale med ViaBill, skal du være fyldt 18 år, have et gyldigt og verificerbart mobilnummer, og have et dansk betalingskort.

  ANYDAY
  Du har også mulighed for kredit ved at vælge Anyday som betalingsmetode i varekurven. Anyday er rente og gebyrfrit for dig som kunde. Du betaler den første 1/4 del af varebeløbet i kurven. 

  Du er altid velkommen til at kontakte mig på info@smukthjem.dk, hvis du har spørgsmål.

  Du kan også ringe i telefontiden på tlf. 25 77 48 15 mandag til fredag kl. 8-15 (ikke helligdage).

Møbler

Lanterner

Julepynt