• Kalkmaling Natural white 2.5 l - 1
 • Kalkmaling Natural white 2.5 l - 2
 • FRI FRAGT
Kalkmaling Natural white 2.5 l - 1
search

Kalkmaling Natural white 2.5 l

På lager 4.60 kg
519,00 kr.
519

SÆT PÅ ØNSKELISTE
4.8 stjerner

Med Vintage Matt Wall Paint i 'Natural white' 2.5 L har du rigelig maling, hvis du maler mange møbler, eller skal i gang med vægge eller gulve.

Literprisen er markant lavere i Vintage Paint 2,5 liter bøtterne, end i dem på 100 ml. og 700 ml., og så får du ovenikøbet fri fragt ved køb af 2,5 liter Vintage Paint kalkmaling i Natural white. 

Natural white er den lyseste hvide i farveskalaen fra Vintage Paint. Den er ikke kridhvid, men brækket hvid (ikke creme/gullig). 

Med den miljøvenlige kalkmaling fra Vintage Paint opnår du det originale, matte og kalkede udseende, der matcher landstilen smukt.

Maler du vægge, og ønsker du en ekstra beskyttelse, kan du give et lag Primer. For patinering af væggen brug vores antikvoks.


Malingen klæber til næsten alle overflader uden forarbejde. Kalkmalingen er vandbaseret.

Rør godt opad i bøtten, da alle farvepigmenterne ligger sig i bunden. Ønsker du en tykkere maling, lad den stå uden låg et par timer. Vil du have den tyndere, så opbland med meget lidt vand. Rørepinde medfølger ikke. Se andre farver Vintage Paint 2,5 liter kalkmaling.

Materiale: Kalkmaling | Stand: Ny | 2,5 L | Berøringtør: 30 minutter | Overmalbar: 1 time | Rækker til ca. 25-30 m2 i ét lag

Læs mere

  I varekurven kan du vælge ønsket leveringsmetode og med det samme se fragtprisen.

  PAKKER

  Pakkeprisen afhænger af vægt, og ligger på kr. 39-99 til GLS pakkeshop. Bestiller du for mindst kr. 400, får du fri fragt til pakkeshop. Gælder alle varer, der kan sendes som pakke (Max. 20 kg.) Mod tillæg kan du i varekurven vælge levering til privat- eller erhvervsadresse. 

  Vi sender pakker med GLS alle hverdage kl. 11. Som regel er pakken fremme allerede næste hverdag. 

  MØBLER

  Vores fragtmand leverer møbler til nærmeste kantsten i hele DK for kr. 450,- til brofaste øer. Du kontaktes på mail eller telefon for leveringsdag. Alle møbler til fragtmandslevering er i systemet angivet til 21 kg. Har du brug for en anslået korrekt vægt på et møbel, kontakt os på info@smukthjem.dk 

  På enkelte store/tunge møbler, der er svært håndterbare, vil fragten være på kr. 1250. Det vil fremgå i produktbeskrivelsen samt i varekurven. 

  AFHENTNING

  Du kan også vælge at afhente dine varer i butikkens åbningstid. Vi bor på Fredensvej 26, 4295 Stenlille. 

  Udover vores almindelige betalingsmetoder med kreditkort eller Mobilepay, kan du også shoppe med kredit på smukthjem.dk 

  VIABILL
  Når du betaler med ViaBill på smukthjem.dk, har du frihed til at skubbe din betaling, og opdele den i flere mindre bidder. Vi sender varerne med det samme herfra. For at kunne betale med ViaBill, skal du være fyldt 18 år, have et gyldigt og verificerbart mobilnummer, og have et dansk betalingskort.

  ANYDAY
  Du har også mulighed for kredit ved at vælge Anyday som betalingsmetode i varekurven. Anyday er rente og gebyrfrit for dig som kunde. Du betaler den første 1/4 del af varebeløbet i kurven. 

  Du er altid velkommen til at kontakte mig på info@smukthjem.dk, hvis du har spørgsmål.

  Du kan også ringe i telefontiden på tlf. 25 77 48 15 mandag til fredag kl. 8-15 (ikke helligdage).

Møbler

Lanterner

Julepynt