• Kalkmaling Natural white 100 ml - 1
 • Kalkmaling Natural white 100 ml - 2
 • Kalkmaling Natural white 100 ml - 3
Kalkmaling Natural white 100 ml - 1
search

Kalkmaling Natural white 100 ml

På lager 0.30 kg
49,00 kr.
49

SÆT PÅ ØNSKELISTE
4.8 stjerner

Når du gerne vil have en hvid farve til dine møbler, vægge, gulve eller brugsgenstande - så vælger du Vintage Paint 'Natural white' 100 ml. 

Farven er den lyseste hvide farve på farvekortet, uden dog at være kridhvid. 

Med en 100 ml. Vintage Paint Natural white kalkmaling har du maling til 1 m2 i ét lag, det vil sige til et lille møbel som en hylde eller en farveprøve til et større møbel, gulv eller væg. 

Du vil elske at male med Vintage Paint fra Jeanne d´Arc Living. Den tørrer på kun 1 time, så du bliver lynhurtigt færdig, når du først går i gang. Kalkmaling er desuden lugtfri, miljøvenlig og godkendt til børnemøbler. 

Kalkmaling hæfter på stort set alt - uden forarbejde. Så glem alt om at slive først, med mindre der er læse flager af gammel maling. Vask godt ned med grundrens, så alt skidt og fedt er væk.

Går du fra mørk til Natural white, kan du lave en lille prøve for at se, om det slår igennem. Hvis - så spærregrund med Vintage Paint Primer & Sealer eller brug en mørkere Vintage Paint kalkmaling som grunder, for eksempel Vintage Paint French grey eller Vintage Paint Warm latte

Maler du i to farver, får du helt automatisk et patineret look, hvis du drybrusher Vintage Paint Natural white ovenpå den mørke. Drybrushing betyder, at du dupper let ned i malingen, tørrer eventuelt overskydende maling af på malerbakken eller et stykke køkkenrulle og med løs hånd maler med den hvide, så det ikke bliver heldækkende. 

 

Rør godt opad i bøtten, da alle farvepigmenterne ligger sig i bunden. Ønsker du en tykkere maling, lad den stå uden låg et par timer. Vil du have den tyndere, så opbland med meget lidt vand. Rørepinde medfølger ikke, men brug evt. en ske. Se andre varer i Vintage Paint serien.

Materiale: Kalkmaling | Stand: Ny | 100 ml. | Rækker til ca. 1 m2 i ét lag

Læs mere

  I varekurven kan du vælge ønsket leveringsmetode og med det samme se fragtprisen.

  PAKKER

  Pakkeprisen afhænger af vægt, og ligger på kr. 39-99 til GLS pakkeshop. Bestiller du for mindst kr. 400, får du fri fragt til pakkeshop. Gælder alle varer, der kan sendes som pakke (Max. 20 kg.) Mod tillæg kan du i varekurven vælge levering til privat- eller erhvervsadresse. 

  Vi sender pakker med GLS alle hverdage kl. 11. Som regel er pakken fremme allerede næste hverdag. 

  MØBLER

  Vores fragtmand leverer møbler til nærmeste kantsten i hele DK for kr. 450,- til brofaste øer. Du kontaktes på mail eller telefon for leveringsdag. Alle møbler til fragtmandslevering er i systemet angivet til 21 kg. Har du brug for en anslået korrekt vægt på et møbel, kontakt os på info@smukthjem.dk 

  På enkelte store/tunge møbler, der er svært håndterbare, vil fragten være på kr. 1250. Det vil fremgå i produktbeskrivelsen samt i varekurven. 

  AFHENTNING

  Du kan også vælge at afhente dine varer i butikkens åbningstid. Vi bor på Fredensvej 26, 4295 Stenlille. 

  Udover vores almindelige betalingsmetoder med kreditkort eller Mobilepay, kan du også shoppe med kredit på smukthjem.dk 

  VIABILL
  Når du betaler med ViaBill på smukthjem.dk, har du frihed til at skubbe din betaling, og opdele den i flere mindre bidder. Vi sender varerne med det samme herfra. For at kunne betale med ViaBill, skal du være fyldt 18 år, have et gyldigt og verificerbart mobilnummer, og have et dansk betalingskort.

  ANYDAY
  Du har også mulighed for kredit ved at vælge Anyday som betalingsmetode i varekurven. Anyday er rente og gebyrfrit for dig som kunde. Du betaler den første 1/4 del af varebeløbet i kurven. 

  Du er altid velkommen til at kontakte mig på info@smukthjem.dk, hvis du har spørgsmål.

  Du kan også ringe i telefontiden på tlf. 25 77 48 15 mandag til fredag kl. 8-15 (ikke helligdage).

Møbler

Lanterner

Julepynt