• Kalkmaling Soft linen 100 ml - 1
Kalkmaling Soft linen 100 ml - 1
search

Kalkmaling Soft linen 100 ml

På lager 0.30 kg
49,00 kr.

SÆT PÅ ØNSKELISTE
4.8 stjerner

Vintage Paint kalkmaling i 'Soft linen' 100 ml. er en flot mørkegrå farve med lidt varmt i sig. En superlækker farve til et udvalgt møbel eller en endevæg i et hvidt rum. 

Du kan male en lille hylde med 100 ml. kalkmaling, eller lave en farveprøve på et større møbel, væg eller gulv.

Skal du male mere, kan det bedst betale sig at du køber Vintage Paint kalkmaling 'Soft linen' 700 ml., da literprisen kommer væsentligt ned. 

'Soft linen' er også god til at grunde et møbel med, hvis du gerne lave et patineret look. Vælg en lys farve at dry-brushe med efter en time for eksempel Vintage Paint 'Natural white' eller Vintage Paint 'French beige'

Dry-brushing betyder, at du dupper penslen let ned i malingen. Derefter tørrer du overskydende maling af på malerbakken eller et stykke køkkenrulle og med løs hånd (ikke heldækkende) maler du den lyse farve ovenpå. 

Du vil opdage, hvor nemt kalkmalingen er at arbejde med. Udover den lynhurtige tørretid på en time, vil du elske, at malingen ikke lugter, den er vandbaseret, miljøvenlig og godkendt til børnemøbler. 

Patinér med Vintage Paint antikvoks for en modstandsdygtig overflade. Vælger du for eksempel en hvid antikvoks, vil tonen blive lidt lysere. Tager du en lysebrun antikvoks, giver du lidt dybde og varme til farven. Den lysebrune antikvoks er rigtig god til at lave skyggeeffekter i udskæringer på møbler. 

Du kan male stort set alt med Vintage Paint 'Soft linen', kalkmalingen hæfter på træ, metal, plast, stof, gips, polystone og meget mere

Tip: Rør godt opad i bøtten, da alle farvepigmenterne ligger sig i bunden. Ønsker du en tykkere maling, lad den stå uden låg et par timer. Vil du have den tyndere, så opbland med meget lidt vand. Rørepinde medfølger ikke, men brug evt. en ske. Se andre varer i Vintage Paint serien. 


Materiale: Kalkmaling | Stand: Ny | 100 ml. | Rækker til ca. 1 m2 i ét lag

Læs mere

  I varekurven kan du vælge ønsket leveringsmetode og med det samme se fragtprisen.

  PAKKER

  Pakkeprisen afhænger af vægt, og ligger på kr. 39-99 til GLS pakkeshop. Bestiller du for mindst kr. 400, får du fri fragt til pakkeshop. Gælder alle varer, der kan sendes som pakke (Max. 20 kg.) Mod tillæg kan du i varekurven vælge levering til privat- eller erhvervsadresse. 

  Vi sender pakker med GLS alle hverdage kl. 11. Som regel er pakken fremme allerede næste hverdag. 

  MØBLER

  Vores fragtmand leverer møbler til nærmeste kantsten i hele DK for kr. 450,- til brofaste øer. Du kontaktes på mail eller telefon for leveringsdag. Alle møbler til fragtmandslevering er i systemet angivet til 21 kg. Har du brug for en anslået korrekt vægt på et møbel, kontakt os på info@smukthjem.dk 

  På enkelte store/tunge møbler, der er svært håndterbare, vil fragten være på kr. 1250. Det vil fremgå i produktbeskrivelsen samt i varekurven. 

  AFHENTNING

  Du kan også vælge at afhente dine varer i butikkens åbningstid. Vi bor på Fredensvej 26, 4295 Stenlille. 

  Udover vores almindelige betalingsmetoder med kreditkort eller Mobilepay, kan du også shoppe med kredit på smukthjem.dk 

  VIABILL
  Når du betaler med ViaBill på smukthjem.dk, har du frihed til at skubbe din betaling, og opdele den i flere mindre bidder. Vi sender varerne med det samme herfra. For at kunne betale med ViaBill, skal du være fyldt 18 år, have et gyldigt og verificerbart mobilnummer, og have et dansk betalingskort.

  ANYDAY
  Du har også mulighed for kredit ved at vælge Anyday som betalingsmetode i varekurven. Anyday er rente og gebyrfrit for dig som kunde. Du betaler den første 1/4 del af varebeløbet i kurven. 

  Du er altid velkommen til at kontakte mig på info@smukthjem.dk, hvis du har spørgsmål.

  Du kan også ringe i telefontiden på tlf. 25 77 48 15 mandag til fredag kl. 8-15 (ikke helligdage).

Møbler

Lanterner

Julepynt