Kalkmaling Warm latte 100 ml

"Warm latte" er en lækker varm sandfarve, der spille godt sammen med hvide møbler. Brug kalkmalingen på et udvalgt møbel i dit hvide univers eller på en endevæg i et hvidt rum, for at skabe varme og hygge.

Med 100 ml. Vintage Paint "Warm latte" har du maling nok til et lille møbel som for eksempel en hylde eller en farveprøve til et større møbel eller en væg.

Skal du male et større møbel, så vælg Vintage Paint "Warm latte" i 700 ml., så har du maling nok, og literprisen kommer væsentligt ned. 

Selv bruger jeg ofte Vintage Paint "Warm latte" som grunder under en hvid som for eksempel "Natural white".

Når du grunder med en mørk farve først, og derefter dry-brusher med en hvid, får du en flot patina forærende. Dry-brushing betyder, at du dupper penslen i lidt maling, stryger det overskydende af på din malerbakke eller et stykke køkkenrulle, og derefter maler du med løs hånd (ikke heldækkende) med den hvide ovenpå. Det første mørke lag skal først tørre en time, inden du dry-brusher. 

Vintage Paint kalkmaling er super til møbler, gulve, vægge, stof, plast - det hæfter på stort set alt. Du behøver ikke at slibe først, med mindre der sidder løs maling på underlaget. 

Kalkmalingen er vandbaseret og miljøvenlig samt godkendt til børnemøbler.

Inden du maler, så rør godt opad i bøtten, da alle farvepigmenterne ligger sig i bunden. Vil du have en tykkere maling, lad den stå uden låg et par timer. Vil du have den tyndere, så opbland med meget lidt vand. Rørepinde medfølger ikke, men brug evt. en ske. Se andre varer i Vintage Paint serien. 

 Materiale: Kalkmaling | Stand: Ny | 100 ml. | Rækker til ca. 1 m2 i ét lag

49,00 kr.
  • Prisen er inkl. moms
FRAGT- OG LEVERING
Fri fragt i DK v/køb over 399,-
Gælder ikke møbler og store varer.

Levering 1-3 hverdage

Fragt af møbler i Danmark 450,-
KUNDESERVICE
Tlf.: 25774815
(Hverdage kl. 8-15)
info@smukthjem.dk
(Svar indenfor 24 timer)
ViaBill
Betal med ViaBill og få kredit. Læs mere

 

Naturlige ingredienser

Jeanne d´Arc Living Vintage Paint kalkmaling er en opdateret version af den gamle, originale kalkmaling fra det 14. århundredes Italien, der kombinerer de originale egenskaber med moderne teknologi. Opskriften er stadig kun baseret på naturlige ingredienser. 

Vintage Paint er en vandbaseret og miljøvenlig kalkmaling, der ikke lugter. Malingen hæfter på næsten alle overflader uden speciel forbehandling, og har en supergod dækkeevne. Kalkmalingen er allerede berøringstør efter 30 minutter og overmalbar efter 1 time. Du kan derfor lynhurtigt forvandle flere møbler på én dag. Husk altid at forsegle overfladen med antikvoks, Primer & Sealer eller mat lak i serien.

Uanede muligheder

Kalkmalingen findes i et utal af smukke støvede farver, der passer flot ind i den fransk/nordiske landstil. På smukthjem.dk har vi de fleste af farverne, men skulle du ønske en bestemt farve, der ikke er på lager, bestiller vi den gerne hjem til dig. Desuden findes der 3 basisfarver, der kan iblandes de andre, så du selv skaber lige nøjagtig den farve, du ønsker. 

I Vintage Paint serien findes antikvoks i 6 farver, der er helt uundværlig, når du vil patinere og beskytte overfladen på det malede. Voksen er lækker og blød at arbejde med. 

Den miljøvenlige Primer & Sealer kan både bruges som grunder eller forsegler. Skal du bruge en endnu mere robust og slidstærk forsegling f.eks. på gulve, anbefaler vi den skønne Ultra matte lak. 

smukthjem.dk har vi desuden et godt udvalg af stencils, skabeloner og andre ting til dekoration af dine kalkmalede møbler. 

Læs flere tips og tricks om Vintage Paint kalkmaling på vores informationsside. 

Se dig omkring i vores store udvalg af Vintage Paint kalkmaling og tilbehør og bliv inspireret. Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 25 77 48 15 eller på vores kontaktside

 

Forvandlinger med Vintage Paint

Få gratis inspiration og komplette materialelister på vores spændende inspirationsside om Vintage Paint. Masser af før og efter billeder af de vilde forvandlinger, som du selv kan lave med kalkmaling på dine gamle møbler.  Bliv inspireret og forelsket i Vintage Paints mange muligheder