• Kalkmaling Warm latte 100 ml - 1
Kalkmaling Warm latte 100 ml - 1
search

Kalkmaling Warm latte 100 ml

På lager 0.30 kg
49,00 kr.
49
 • Super kundeservice
 • Hurtig levering
 • Stort udvalg i landstilen

SÆT PÅ ØNSKELISTE
4.9 stjerner

'Warm latte' er en lækker varm sandfarve, der spille godt sammen med hvide møbler. Brug kalkmalingen på et udvalgt møbel i dit hvide univers eller på en endevæg i et hvidt rum, for at skabe varme og hygge.

Med 100 ml. Vintage Paint 'Warm latte' har du maling nok til et lille møbel som for eksempel en hylde eller en farveprøve til et større møbel eller en væg.

Skal du male et større møbel, så vælg Vintage Paint 'Warm latte' i 700 ml., så har du maling nok, og literprisen kommer væsentligt ned. 

Selv bruger jeg ofte Vintage Paint 'Warm latte' som grunder under en hvid som for eksempel 'Natural white'.

Når du grunder med en mørk farve først, og derefter dry-brusher med en hvid, får du en flot patina forærende. Dry-brushing betyder, at du dupper penslen i lidt maling, stryger det overskydende af på din malerbakke eller et stykke køkkenrulle, og derefter maler du med løs hånd (ikke heldækkende) med den hvide ovenpå. Det første mørke lag skal først tørre en time, inden du dry-brusher. 

Vintage Paint kalkmaling er super til møbler, gulve, vægge, stof, plast - det hæfter på stort set alt. Du behøver ikke at slibe først, med mindre der sidder løs maling på underlaget. 

Kalkmalingen er vandbaseret og miljøvenlig samt godkendt til børnemøbler.

Inden du maler, så rør godt opad i bøtten, da alle farvepigmenterne ligger sig i bunden. Vil du have en tykkere maling, lad den stå uden låg et par timer. Vil du have den tyndere, så opbland med meget lidt vand. Rørepinde medfølger ikke, men brug evt. en ske. Se andre varer i Vintage Paint serien. 

 Materiale: Kalkmaling | Stand: Ny | 100 ml. | Rækker til ca. 1 m2 i ét lag

  Julegaver byttes til og med den 7. januar 2023.

  Shopper du julegaver, så husk at angive det på din ordre - så sætter vi byttemærker på. Vi tilbyder ikke gaveindpakning på webordrer, da størstedelen af vores varer er skrøbelige, og derfor kræver megen emballering og ekstra beskyttelse.

  Vi har gavepapir og gaveposer, der kan tilkøbes, så du selv kan indpakke ved modtagelse. 

  Når du modtager ordren, skal du tjekke indholdet for eventuelle transportskader. Det er heldigvis meget sjældent, vi oplever transportskader, men det kan ske.

  GLS kræver billede-dokumentation indenfor 4 dage efter du har modtaget pakken. Send billeder af den ødelagte varer, alle kasser og fyld samt pakkelabel til info@smukthjem.dk - så videresender vi reklamationen til GLS for dig. Du skal gemme den ødelagte varer samt al emballage, indtil du hører nærmere fra os.

  Ved ønske om ombytning bedes modtageren kontakte os på info@smukthjem.dk med angivelse af ordrenr.

  Den vare der ønskes ombyttet, returneres for egen regning til vores adresse:

  - I ubrugt salgsbar stand

  - Med ubrudte byttemærker

  - I original emballage og indpakket ligeså forsvarligt som modtaget, så den ikke tager skade under transport

  Når pakken sendes retur til os, husk at få en kvittering for indlevering.

  I varekurven kan du vælge ønsket leveringsmetode og med det samme se fragtprisen.

  PAKKER I DK

  Pakkeprisen afhænger af vægt, og ligger på kr. 39-99 til GLS pakkeshop. Bestiller du for mindst kr. 400, får du fri fragt til pakkeshop. Gælder alle varer, der kan sendes som pakke (Max. 20 kg.) Mod tillæg kan du i varekurven vælge levering til privat- eller erhvervsadresse. 

  PAKKER TIL GRØNLAND OG FÆRØERNE 

  Pakkeprisen udregnes automatisk i varekurven. Vi sender pakker på max. 20 kg. med PostNord med skib eller fly. Momsen udtrækkes automatisk af varebeløbet, når du skifter land i varekurven. Bemærk, at der i perioder sejles med længere intervaller til enkelte postnr. på Grønland. Se oversigten her.

  MØBLER Vores fragtmand leverer møbler til nærmeste kantsten i hele DK til brofaste øer for kr. 699,-

  Du kontaktes på mail eller telefon for leveringsdag. Alle møbler til fragtmandslevering er i systemet angivet til 21 kg. Har du brug for en anslået korrekt vægt på et møbel, kontakt os på info@smukthjem.dk

  På enkelte store/tunge møbler, der er svært håndterbare, vil fragten være på kr. 1250. Det vil fremgå i produktbeskrivelsen samt i varekurven.

  AFHENTNING Du kan også vælge at afhente dine varer ved butikken. Vi bor på Fredensvej 26, 4295 Stenlille. Se planlagte åbningsdage. Vil du hente udenfor åbningstiderne, kan vi stille ud efter aftale. Skriv på din ordre, hvilken dag/tid du vil hente. Jeg bekræfter på mail eller sms.

  Udover vores almindelige betalingsmetoder med kreditkort eller Mobilepay, kan du også shoppe med kredit på smukthjem.dk 

  VIABILL
  Når du betaler med ViaBill på smukthjem.dk, har du frihed til at skubbe din betaling, og opdele den i flere mindre bidder. Vi sender varerne med det samme herfra. For at kunne betale med ViaBill, skal du være fyldt 18 år, have et gyldigt og verificerbart mobilnummer, og have et dansk betalingskort.

  Du er altid velkommen til at kontakte mig på info@smukthjem.dk, hvis du har spørgsmål.

  Du kan også ringe i telefontiden på tlf. 25 77 48 15 mandag til fredag kl. 8-15 (ikke helligdage eller ferier).

MØBLER I LANDSTILEN

ALT UNDER 50,-

HYGGE-LYS