• Kalkmaling Dusty green 700 ml - 1
Kalkmaling Dusty green 700 ml - 1
search

Kalkmaling Dusty green 700 ml

På lager 1.40 kg
199,00 kr.
199

SÆT PÅ ØNSKELISTE
4.8 stjerner

Den lækre kalkmaling Vintage Paint Dusty green 700 ml. giver en skøn kontrast til dine hvide møbler. Mal et gammelt skab eller en endevæg med Dusty green, det vil skabe en lækker effekt. 

Vintage Paint Dusty green er også en rigtig sød farve til børneværelset - både drenge- og pigeværelset. Mal for eksempel barne/juniorsengen med den. Bare rolig, kalkmaling fra Vintage Paint er godkendt til børnemøbler. 

Du vil hurtigt opdage de mange fordele ved at male med kalkmaling, når du først går i gang.

Kalkmaling tørrer hurtigt, du kan male over allerede efter en time! Kalkmalingen lugter ikke, og er miljøvenlig. Og så findes der så helt utroligt mange skønne pastelfarver i Vintage Paint serien, der kan kombineres på kryds og tværs. 

Du behøver ikke være professionel maler, for at få et lækkert resultat. Alle kan være med. Med Vintage Paint Dusty green får du det originale, matte, kalkede look, som mange gamle møbler har. Malingen klæber til næsten alle overflader uden forarbejde, og er vandbaseret.

Rør godt opad i bøtten, da alle farvepigmenterne ligger sig i bunden. Ønsker du en tykkere maling, lad den stå uden låg et par timer. Vil du have den tyndere, så opbland med meget lidt vand. Rørepinde medfølger ikke, men brug evt. en ske. Se andre varer i Vintage Paint serien.

Materiale: Kalkmaling | Stand: Ny | 700 ml. | Rækker til ca. 7-10 m2 i ét lag

Læs mere

    I varekurven kan du vælge ønsket leveringsmetode og med det samme se fragtprisen.

    PAKKER

    Pakkeprisen afhænger af vægt, og ligger på kr. 39-99 til GLS pakkeshop. Bestiller du for mindst kr. 400, får du fri fragt til pakkeshop. Gælder alle varer, der kan sendes som pakke (Max. 20 kg.) Mod tillæg kan du i varekurven vælge levering til privat- eller erhvervsadresse. 

    Vi sender pakker med GLS alle hverdage kl. 11. Som regel er pakken fremme allerede næste hverdag. 

    MØBLER

    Vores fragtmand leverer møbler til nærmeste kantsten i hele DK for kr. 450,- til brofaste øer. Du kontaktes på mail eller telefon for leveringsdag. Alle møbler til fragtmandslevering er i systemet angivet til 21 kg. Har du brug for en anslået korrekt vægt på et møbel, kontakt os på info@smukthjem.dk 

    På enkelte store/tunge møbler, der er svært håndterbare, vil fragten være på kr. 1250. Det vil fremgå i produktbeskrivelsen samt i varekurven. 

    AFHENTNING

    Du kan også vælge at afhente dine varer i butikkens åbningstid. Vi bor på Fredensvej 26, 4295 Stenlille. 

    Udover vores almindelige betalingsmetoder med kreditkort eller Mobilepay, kan du også shoppe med kredit på smukthjem.dk 

    VIABILL
    Når du betaler med ViaBill på smukthjem.dk, har du frihed til at skubbe din betaling, og opdele den i flere mindre bidder. Vi sender varerne med det samme herfra. For at kunne betale med ViaBill, skal du være fyldt 18 år, have et gyldigt og verificerbart mobilnummer, og have et dansk betalingskort.

    ANYDAY
    Du har også mulighed for kredit ved at vælge Anyday som betalingsmetode i varekurven. Anyday er rente og gebyrfrit for dig som kunde. Du betaler den første 1/4 del af varebeløbet i kurven. 

    Du er altid velkommen til at kontakte mig på info@smukthjem.dk, hvis du har spørgsmål.

    Du kan også ringe i telefontiden på tlf. 25 77 48 15 mandag til fredag kl. 8-15 (ikke helligdage).

Møbler

Lanterner

Julepynt