Stor stjerne i metal 50 cm. (uden mos)

Smuk stor sort metal stjerne til pynt ude og inde hele året, men især stemningsfuld ved juletid. Stjernen sælges uden mos. 

Med vindseltråd kan du binde grønt pudemos på stjernen eller det lækre grålige trevlede tilantiamos, som vi også forhandler her på webshoppen. Pynt den med fint bånd og hæng den på på hoveddøren, terrassen eller en knagerække indenfor. 

Du kunne også pynte den med en lyskæde og hænge den i vinduet. Mulighederne er mange. 

Bruger du stjernen udenfor, vil den med tiden ruste og patinere - men det er jo en del af charmen ved metal. 

Der er et lille ophæng øverst på stjernen, så du kan trække bånd eller snor igennem. 

Jeg har selv en hængende på hoveddøren lige nu. 

Se andre julestjerner og ting til haven

Materiale: Metaltråd | Stand: Ny | Diameter 50 cm. 

39,00 kr
  • Prisen er inkl. moms
FRAGT- OG LEVERING
Fri fragt i DK v/køb over 399,-
Gælder ikke møbler og store varer.

Levering 1-3 hverdage

Fragt af møbler i Danmark 450,-
KUNDESERVICE
Tlf.: 25774815
(Hverdage kl. 8-15)
info@smukthjem.dk
(Svar indenfor 24 timer)
ViaBill
Betal med ViaBill og få kredit. Læs mere

 

Romantisk og landligt julepynt 

smukthjem.dk gør vi meget ud af at håndplukke de smukkeste julevarer, der passer fint ind i den romantiske og landlige indretning. De fleste af vores julevarer er holdt i nostalgisk stil med neutrale farver, så du kan have det stående længe, uden at nå at blive træt af at kigge på det. 

Meget af vores julepynt kan desuden stå fremme hele året rundt, blandt andet vores smukke engle og englevinger samt lysestager er klassiske og fine på alle tider af året. 

Lav dine egne juledekorationer

smukthjem.dk har vi desuden en masse lækre dekorationsmaterialer samt skåle, opsatse og fade til dine unikke og flotte juledekorationer. Altsammen til rimelige penge og i høj kvalitet. På Facebook-siden og i vores nyhedsbrev giver vi jævnligt inspiration og idéer til borddækning, dekorationer med mere. 

Gaven til værtinden

Har du brug for en sød lille værtindegave til julens mange sammenkomster? Så finder du helt sikkert også det her på siden. Vores julepynt er nemlig også oplagte gave idéer til værtinden, der også er til den romantiske landstil. Gaven vil helt sikkert vække stor begejstring, og er et smukt og mere holdbart alternativt til den velkendte blomst.

Den fine indpakning sørger du selv for, da de fleste af vores varer er skrøbelige, og kræver solid indpakning, når de sendes herfra butikken og ud til dig. Vores førsteprioritet er nemlig, at du har en hel og fin gave til din værtinde. 

Søger du noget specielt julepynt, så kontakt os endelig. Vi vil gøre alt for at opfylde dit juleønske.