Rundt tæppe creme/grå/latte Ø: 120 cm.

Flot cremefarvet rundt tæppe med slidt patineret tryk i mørkegrå og varme brunlige lattefarver. 

Tæppets neutrale farver gør, at det passer ind i de fleste hjem og rum, der er indrettet i den franske landstil eller hvide romantiske stil. 

Gulvtæppet er også velegnet som juletræstæppe - det er SÅ svært at finde et flot juletræstæppe i stilen, så det kommer helt sikkert til fungere som det i privaten.

Resten af året  vil det runde tæppe være flot i din dagligstue under det lille sofabord, entré, badeværelse eller soveværelse for at bryde gulvet og gøre det hyggeligere. Lige pt. har jeg det selv under sofabordet, mens vi venter på jul. Se foto. 

Der er ingen gummibagside, så du kan med fordel lægge skridsikkert underlag eller stryge med skridgummi. 

Det runde tæppe er lavet af 100% bomuld, og producenten anbefaler håndvask ved 30 grader. Selv ville jeg ikke være bekymret ved at give det en skånevask i vaskemaskinen. 

Hvert enkelt tæppe varierer i patinaen. 

Du kan stryge folderne flade med et vådt viskestykke imellem. 

Se andre boligtekstiler

Materiale: 100% bomuld | Stand: Nyt | Diameter: 120 cm. 

249,00 kr
  • Prisen er inkl. moms
FRAGT- OG LEVERING
Fri fragt i DK v/køb over 399,-
Gælder ikke møbler og store varer.

Levering 1-3 hverdage

Fragt af møbler i Danmark 450,-
KUNDESERVICE
Tlf.: 25774815
(Hverdage kl. 8-15)
info@smukthjem.dk
(Svar indenfor 24 timer)
ViaBill
Betal med ViaBill og få kredit. Læs mere

 

Romantisk og landligt julepynt 

smukthjem.dk gør vi meget ud af at håndplukke de smukkeste julevarer, der passer fint ind i den romantiske og landlige indretning. De fleste af vores julevarer er holdt i nostalgisk stil med neutrale farver, så du kan have det stående længe, uden at nå at blive træt af at kigge på det. 

Meget af vores julepynt kan desuden stå fremme hele året rundt, blandt andet vores smukke engle og englevinger samt lysestager er klassiske og fine på alle tider af året. 

Lav dine egne juledekorationer

smukthjem.dk har vi desuden en masse lækre dekorationsmaterialer samt skåle, opsatse og fade til dine unikke og flotte juledekorationer. Altsammen til rimelige penge og i høj kvalitet. På Facebook-siden og i vores nyhedsbrev giver vi jævnligt inspiration og idéer til borddækning, dekorationer med mere. 

Gaven til værtinden

Har du brug for en sød lille værtindegave til julens mange sammenkomster? Så finder du helt sikkert også det her på siden. Vores julepynt er nemlig også oplagte gave idéer til værtinden, der også er til den romantiske landstil. Gaven vil helt sikkert vække stor begejstring, og er et smukt og mere holdbart alternativt til den velkendte blomst.

Den fine indpakning sørger du selv for, da de fleste af vores varer er skrøbelige, og kræver solid indpakning, når de sendes herfra butikken og ud til dig. Vores førsteprioritet er nemlig, at du har en hel og fin gave til din værtinde. 

Søger du noget specielt julepynt, så kontakt os endelig. Vi vil gøre alt for at opfylde dit juleønske.