Julepynt

Julen er ikke kun rød. Den kan sagtens være sølv, naturfarvet eller hvid. Uanset om du er til den traditionelle røde eller den afdæmpede franske landstil, så har vi lidt af det hele.

Flere af vores smukke julevarer egner sig også fortrinligt som værtindegaver, raflegaver, adventsgaver og kalendergaver. Her er julepynt i enhver prisklasse og altsammen i den romantiske stil samt fransk landstil. 

 

Populære produkter

Viser 1-30 af 338 element(er)

Romantisk og landligt julepynt 

smukthjem.dk gør vi meget ud af at håndplukke de smukkeste julevarer, der passer fint ind i den romantiske og landlige indretning. De fleste af vores julevarer er holdt i nostalgisk stil med neutrale farver, så du kan have det stående længe, uden at nå at blive træt af at kigge på det. 

Meget af vores julepynt kan desuden stå fremme hele året rundt, blandt andet vores smukke engle og englevinger samt lysestager er klassiske og fine på alle tider af året. 

Lav dine egne juledekorationer

smukthjem.dk har vi desuden en masse lækre dekorationsmaterialer samt skåle, opsatse og fade til dine unikke og flotte juledekorationer. Altsammen til rimelige penge og i høj kvalitet. På Facebook-siden og i vores nyhedsbrev giver vi jævnligt inspiration og idéer til borddækning, dekorationer med mere. 

Gaven til værtinden

Har du brug for en sød lille værtindegave til julens mange sammenkomster? Så finder du helt sikkert også det her på siden. Vores julepynt er nemlig også oplagte gave idéer til værtinden, der også er til den romantiske landstil. Gaven vil helt sikkert vække stor begejstring, og er et smukt og mere holdbart alternativt til den velkendte blomst.

Den fine indpakning sørger du selv for, da de fleste af vores varer er skrøbelige, og kræver solid indpakning, når de sendes herfra butikken og ud til dig. Vores førsteprioritet er nemlig, at du har en hel og fin gave til din værtinde. 

Du er også meget velkommen forbi vores butik på Fredensvej 26, 4295 Stenlille. Se åbningstider