• Kogle med LED-lys H: 10 cm. (Gylden fattigmandssølv) - 1
Kogle med LED-lys H: 10 cm. (Gylden fattigmandssølv) - 1
search

Kogle med LED-lys H: 10 cm. (Gylden fattigmandssølv)

På lager 0.15 kg
49,00 kr.

SÆT PÅ ØNSKELISTE
4.8 stjerner

Virkelig smuk gylden julekugle, der er kogleformet. Der er LED-lys indeni den. Du tænder for lyset på toppens ON/OFF knap. 

Flot julekugle til juletræet eller troldegrenen. I en skål vil den være smuk med andre kugler. I vinduet kunne du hænge et par stykker op med nylontråd i forskudte højder, så du har dejligt hyggelys på de mørke aftener. 

Koglen har en gylden farve fattigmandssølv og glimmer. 

Der sidder knapcellebatterier i, så den er klar til brug.

Når du skal skifte batterierne, drejer du forsigtigt toppen, så den kommer i hak og hiver den lille batteriboks op. Det er meget småt, så åbn forsigtigt batteriboksen og udskift batterierne. Husk at dreje toppen til siden igen, når du har isat batteriboksen, så den sidder i spænd.

Er den stram at dreje, kan du med fordel bruge en fladtang omkring det øverste plast/on and off knap og dreje forsigtigt. 


Se andre julekugler, julekogler og julekegler

Materiale: Glas | Stand: Ny | Diameter 8 cm. - Højde 10 cm. 

Læs mere

  I varekurven kan du vælge ønsket leveringsmetode og med det samme se fragtprisen.

  PAKKER

  Pakkeprisen afhænger af vægt, og ligger på kr. 39-99 til GLS pakkeshop. Bestiller du for mindst kr. 400, får du fri fragt til pakkeshop. Gælder alle varer, der kan sendes som pakke (Max. 20 kg.) Mod tillæg kan du i varekurven vælge levering til privat- eller erhvervsadresse. 

  Vi sender pakker med GLS alle hverdage kl. 11. Som regel er pakken fremme allerede næste hverdag. 

  MØBLER

  Vores fragtmand leverer møbler til nærmeste kantsten i hele DK for kr. 450,- til brofaste øer. Du kontaktes på mail eller telefon for leveringsdag. Alle møbler til fragtmandslevering er i systemet angivet til 21 kg. Har du brug for en anslået korrekt vægt på et møbel, kontakt os på info@smukthjem.dk 

  På enkelte store/tunge møbler, der er svært håndterbare, vil fragten være på kr. 1250. Det vil fremgå i produktbeskrivelsen samt i varekurven. 

  AFHENTNING

  Du kan også vælge at afhente dine varer i butikkens åbningstid. Vi bor på Fredensvej 26, 4295 Stenlille. 

  Når du betaler med ViaBill på smukthjem.dk, har du frihed til at skubbe din betaling, og opdele den i flere mindre bidder. Vi sender varerne med det samme herfra. For at kunne betale med ViaBill, skal du være fyldt 18 år, have et gyldigt og verificerbart mobilnummer, og have et dansk betalingskort.

  Du er altid velkommen til at kontakte mig på info@smukthjem.dk, hvis du har spørgsmål.

  Du kan også ringe i telefontiden på tlf. 25 77 48 15 mandag til fredag kl. 8-15 (ikke helligdage).

Møbler

Lanterner

Julepynt