Bryllupskuppel med træbund

Elegant bryllupskuppel med bund i slidt patineret træ, så den ser gammel ud. 

Dekorér glasklokken med sammenrullet nodepapir, flotte julekugler til jul, fine påskeæg til påske, gamle garntrisser, en madonnafigur - kort sagt alt med himmel og jord, der fortjener en flot bemærkelsesværdig udstillingsplads. 

Det vil også være flot, hvis du putter en batteridrevet lyskæde eller bloklys indeni den. 

Bryllupskuplen er også en flot og anderledes gaveidé til værtinden i stedet for en blomst. Hun vil kunne bruge den år efter år, og tænke på dig, hver gang hun skifter pynten ud. 

Glasset er mundblæst. Tykkelse kan variere, og luftbobler kan forekomme. 

Se andet brugskunst i fransk landstil og hvid romantisk stil

Materiale: Glas og træ | Stand: Ny, i gammel stil | Diameter: 14 cm. - Højde: 30 cm. 

249,00 kr
  • Prisen er inkl. moms
FRAGT- OG LEVERING
Fri fragt i DK v/køb over 399,-
Gælder ikke møbler og store varer.

Levering 1-3 hverdage

Fragt af møbler i Danmark 450,-
KUNDESERVICE
Tlf.: 25774815
(Hverdage kl. 8-15)
info@smukthjem.dk
(Svar indenfor 24 timer)
ViaBill
Betal med ViaBill og få kredit. Læs mere

 

Romantisk og landligt julepynt 

smukthjem.dk gør vi meget ud af at håndplukke de smukkeste julevarer, der passer fint ind i den romantiske og landlige indretning. De fleste af vores julevarer er holdt i nostalgisk stil med neutrale farver, så du kan have det stående længe, uden at nå at blive træt af at kigge på det. 

Meget af vores julepynt kan desuden stå fremme hele året rundt, blandt andet vores smukke engle og englevinger samt lysestager er klassiske og fine på alle tider af året. 

Lav dine egne juledekorationer

smukthjem.dk har vi desuden en masse lækre dekorationsmaterialer samt skåle, opsatse og fade til dine unikke og flotte juledekorationer. Altsammen til rimelige penge og i høj kvalitet. På Facebook-siden og i vores nyhedsbrev giver vi jævnligt inspiration og idéer til borddækning, dekorationer med mere. 

Gaven til værtinden

Har du brug for en sød lille værtindegave til julens mange sammenkomster? Så finder du helt sikkert også det her på siden. Vores julepynt er nemlig også oplagte gave idéer til værtinden, der også er til den romantiske landstil. Gaven vil helt sikkert vække stor begejstring, og er et smukt og mere holdbart alternativt til den velkendte blomst.

Den fine indpakning sørger du selv for, da de fleste af vores varer er skrøbelige, og kræver solid indpakning, når de sendes herfra butikken og ud til dig. Vores førsteprioritet er nemlig, at du har en hel og fin gave til din værtinde. 

Søger du noget specielt julepynt, så kontakt os endelig. Vi vil gøre alt for at opfylde dit juleønske.