Sæt 2 stk. buttede grålige plantekurve

Sæt med 2 stk. fine buttede plantekurve med hanke. 

Fine både inde og ude til planter. Dæk eventuelt jorden til med tillandsia mos, der også fås på webshoppen. Se under Relaterede produkter. 

De vil også være rigtig søde ved gravstedet hos den, du savner med årstidens planter i. 

Sættet med plantekurve har den helt rigtige grå farve, der passer så flot ind i den franske landstil. Flettets farve varierer fra det grå over i det lidt varme beige - se nærbillede. 

Der er plastfor i kurvene, så du kan vande i dem. Plastforet kan dog nemt fjernes, hvis du vil bruge dem til opbevaring i stedet for. 

Se andre vaser og potteskjulere samt ting til haven

Materiale: Flet | Stand: Ny | Mål taget på det yderste af kurvene: Lille: Ø: 22 cm. - Højde til kant: 23,5 cm. - Højde hank: 30 cm. | Stor: Ø: 33 cm. - Højde til kant: 29,5 cm. - Højde hank: 36 cm. 

339,00 kr
  • Prisen er inkl. moms
FRAGT- OG LEVERING
Fri fragt i DK v/køb over 399,-
Gælder ikke møbler og store varer.

Levering 1-3 hverdage

Fragt af møbler i Danmark 450,-
KUNDESERVICE
Tlf.: 25774815
(Hverdage kl. 8-15)
info@smukthjem.dk
(Svar indenfor 24 timer)
ViaBill
Betal med ViaBill og få kredit. Læs mere

 

Blomsterkurve og kasser til haven

Brug lækre rustikke fletkurve og rå kasser til dine blomster og planter året rundt i haven, på altanen og terrassen. Vores blomsterkurve er beklædt med plastfor, så de også kan bruges indenfor til potteplanter. 

Forær en blomsterkurv som gave 

En tilplantet blomsterkurv er en dejlig værtindegave hver gang, der skaber glæde. Bliv også inspireret af vores udvalg af lækre dekorationsmaterialer, der kan peppe enhver blomst op. 

Råd om fletkurve

Stiller du fletkurvene udenfor, hvor de får meget rusk og regn, vil de med tiden patinere og kan blive møre. Stil dem gerne, hvor de er knap så udsat for vejrets luner, så holder de længere.