Fuglebure

Smukke romantiske og rustikke fuglebure til haven og altanen fra www.smukthjem.dk Pynt dem med blomster og planter, LED-bloklys etc. og hæng på en gren i træet, en krog i udhænget eller loftet på den overdækkede terrasse eller stil dem på en gammel havebænk. 

 

Der findes 4 produkter i denne kategori.

Resultater 1 - 4 ud af 4
Sort fuglebur med hvid bund
IMG_20180406_141959

Sort fuglebur med hvid bund

399,00 kr

Fugl med clips (Pink)
IMG_20180130_144149

Fugl med clips (Pink)

15,00 kr

Fuglepar i marmor
fuglepar-i-marmor

Fuglepar i marmor

69,00 kr

Lille fugl i marmor
lille-fugl-i-marmor

Lille fugl i marmor

49,00 kr

Pynte fuglebure

Hos www.smukthjem.dk finder du et udvalg af smukke pynte fuglebure i forskellige former og farver. 

Fugleburene er udført i patineret metal, og gør sig smukt på bordet, i vindueskarmen, på en bænk eller hængende i et træ eller ved et udhæng udenfor. De vil ruste, hvis de hænger udenfor - du kan med fordel sprøjte dem med lak for at beskytte dem ved udebrug. 

Fuglebure - kun fantasien sætter grænsen

Pynt fugleburene med batteridrevede LED-lys, så de ikke bliver varme eller sodede. De er også smukke pyntet med blomster, en madonnafigur eller noget efeu.

Vi har flere kunder, der også bruger de smukke fuglebure som utraditionel bordpynt til deres bryllup, sommerfest eller fødselsdag. På siden finder du også et udvalg af søde små pynte fugle med clips, du kan sætte fast. 

Bestil dine fuglebure i dag, og vi sender førstkommende hverdag kl. 11. Fri fragt ved køb over 399,- til nærmeste GLS pakkeshop (Gælder alle varer, der kan sendes som pakke).