GRATIS JULETRÆ

Vi har vores egen lille juletræsplantage med Nordmannsgran her i Stenlille, og vil gerne glæde nogle af vores søde handlende kunder med et gratis juletræ i år. Der er både små og store juletræer op til 1.80-2 meter. Shop for mindst kr. 600 på én gang i november og december 2022. Samler du dine indkøb af julepynt, julegaver og nyt interiør til dit hjem, kommer du nemt op på dette beløb. Vi har også et stort udvalg af skønne varer, der er oplagte til adventsgaver og kalendergaver i alle prislejer. Vi pakker endvidere gerne fint ind, når du handler i den fysiske butik. 

Købet skal være foretaget i mellem den 1. november og den 22. december 2022, og juletræerne kan selv-fældes og afhentes i samme periode i butikkens åbningstid eller efter aftale. 

Sådan får du dig et gratis juletræ: 

  • Shop for mindst kr. 600,- i ét køb (online eller i butikken) 
  • Udvælg dig dit juletræ og fæld selv
  • Tag træet med hjem med det samme, eller kom igen i december
  • Kom i butikkens åbningstid eller lav en aftale før afhentning
  • Fremvis din kassebon eller ordrebekræftelse ved afhentning

Vi har save og net-maskine til rådighed. 

Beløbet kr. 600 er fratrukket eventuelle rabatter og eksklusiv fragt. Vi sender eller leverer ikke gratis juletræer - du skal selv afhente hos os.  

Handler du i vores fysiske butik, kan du umiddelbart efter køb gå ud og fælde dit eget juletræ og tage med hjem i perioden 1. november til og med 22. december 2022.

Du kan også komme igen lidt tættere på jul og afhente dit juletræ efter aftale med Morten på tlf. 60 87 92 50 eller info@smukthjem.dk

Kunder med webordrer kan også afhente efter aftale eller komme i butikkens åbningstid i samme periode. 

HUSK din bon eller ordrebekræftelse ved afhentning. 

Glædelig jul fra Pernille og Morten, www.smukthjem.dk 

Nyeste produkter