Gammel beige rokokosofa med sand betræk

Smuk gammel beige rokokosofa med slidt maling, skønne udskæringer og sandfarvet betræk, der er fastgjort med møbelnitter. Sælges uden pude. 

En virkelig smuk sofa, der ikke fylder alverden - men kan give et helt rum elgance og skønhed. 

Stil den i stuen, entréen, soveværelset eller teenageværelset. 

Der er plads til 2 personer eller 3 små numser. Du kan se på billedet med mig, hvor meget plads der er. 

Jeg har købt den malet og betrukket. Der er et par småpletter på betrækket, der ikke er forsøgt fjernet. Se nærbilleder. 

Bemærk, træet er beige og ikke cremehvidt. 

Du er velkommen til at bestille sofaen til afhentning i butikken på Fredensvej 26, 4295 Stenlille. Bor du ikke i nærheden, leverer vores flinke fragtmand i hele landet til brofaste øer for kun kr. 450,- inkl. moms. Du vælger ønsket fragt i varekurven. 

Se andre bænke og stole

Materiale: Træ, stof, metal | Stand: Gammel, nymalet med patina | Dybde: 62 cm. - Siddedybde: 48 cm. - Bredde: 120 cm. - Højde ryg: 91,5 cm. - Siddehøjde: 48 cm. 

1.600,00 kr
  • Prisen er inkl. moms
FRAGT- OG LEVERING
Fri fragt i DK v/køb over 399,-
Gælder ikke møbler og store varer.

Levering 1-3 hverdage

Fragt af møbler i Danmark 450,-
KUNDESERVICE
Tlf.: 25774815
(Hverdage kl. 8-15)
info@smukthjem.dk
(Svar indenfor 24 timer)
ViaBill
Betal med ViaBill og få kredit. Læs mere

 

Entré møbler

Er du vild med den rustikke og romantiske landstil - så finder du helt sikkert noget på www.smukthjem.dk til din entré. Vi laver forskellige unikke entrémøbler med knager og bænker af genbrugsmaterialer, der kun fås på www.smukthjem.dk Entrémøblerne fungerer som stumtjener, men ser bare meget federe ud. 

Knager og knagerækker til entréen

Jakkerne og tørklæderne skal selvfølgelig pænt op og hænge. Vi har forskellige knagerækker, hattehylder, hylder med knager samt løse knager, der kan løse den opgave i din entré.