Højt smalt hvidt vitrineskab

Flot højt hvidt vitrineskab med glaslåge og en skuffe nederst. 

Et lækkert rummeligt vitrineskab med 3 hylder med god plads imellem til høje ting eller stakke med sengelinned, duge med mere samt en praktisk skuffe nederst. 

Brug skabet på badeværelset til håndklæder, parfumer og toiletruller. Eller i spisestuen eller køkkenet til tallerkener, vinglas og duge. I soveværelset kunne du bruge det til tøj, sengetøj eller udvalgte pyntegenstande, der kræver en helt særlig plads. 

Sæt eventuelt en plakat eller et spejl op af bagbeklædningen på en eller flere af hylderne, for at lave noget spil i det hvide skab. Du kunne også sætte tapet eller selvklæbende folie på bagbeklædningen. 

Vitrineskabet har lidt småskrammer hist og her, og der mangler lidt finish som for eksempel indvendigt øverst i skabet, hvor det er ikke er malet heldækkende (man ser det ikke udefra, med mindre man kigger skråt opad). Se nærbilleder. 

Du er velkommen til at afhente vitrinen efter aftale på tlf. 25 77 48 15 i butikken på Fredensvej 26, 4295 Stenlille. Bor du ikke i nærheden, leverer vores fragtmand i hele landet til alle brofaste adresser for kun kr. 450 inkl. moms. Fragt vælger du i varekurven. 

Se andre skabe og reoler

Materiale: Let træ | Stand: Nyt med småskrammer | Mål taget på det yderste af listerne: Dybde: 34 cm - Bredde: 52 cm. - Højde: 189 cm. 

2.100,00 kr
1.800,00 kr
  • Prisen er inkl. moms
FRAGT- OG LEVERING
Fri fragt i DK v/køb over 399,-
Gælder ikke møbler og store varer.

Levering 1-3 hverdage

Fragt af møbler i Danmark 450,-
KUNDESERVICE
Tlf.: 25774815
(Hverdage kl. 8-15)
info@smukthjem.dk
(Svar indenfor 24 timer)
ViaBill
Betal med ViaBill og få kredit. Læs mere