search

Hvid reol i træ med 12 rum H: 103,5 cm.

På lager 21.00 kg
1.400,00 kr.
1400
 • Super kundeservice
 • Hurtig levering
 • Stort udvalg i landstilen
Få stk. tilbage

SÆT PÅ ØNSKELISTE
4.9 stjerner

Superfed hvidmalet reol i træ med 12 rum til vægophæng eller til at stille ovenpå et bord eller skænk. 

Den hvide hylde med de mange rum er skøn at pynte i med dine yndlingsnips og sager. Reolen skråner nederst ved de nederste rum.

Der er huller til at skrue reolen fast med. Jeg ville nok sætte beslag bagpå reolen, hvis den skal hænge på væggen - samt skrue et bræt nedenunder den for at støtte den optimalt. 

Skal den stå på et møbel, kan du med fordel vende den på hovedet, så den har de dybe rum nederst. Stiller du den med de smalle rum nederst, ville jeg skrue den fast i væggen for en sikkerheds skyld, så den ikke vælter. 

Ovenpå et skrivebord vil det være en fed postreol. Mulighederne er mange. 

I køkkenet vil den også være skøn til glas, opbevaringsbøtter, krydderurter med mere. 

Møblet er ikke nyt og heller ikke ældgammelt. Det har mindre brugsspor i malingen. Fedt og anderledes møbel, der både passer ind i den romantiske hvide stil og franske landstil. 

Sælges uden indhold. 

Se andre møbler i fransk landstil og hvid romantisk stil

Materiale: Hvidmalet træ | Stand: Brugt, malet, brugsspor | Dybde 11/21 cm. Bredde 69 cm. Højde 103,5 cm. 

  Julegaver byttes til og med den 7. januar 2023.

  Shopper du julegaver, så husk at angive det på din ordre - så sætter vi byttemærker på. Vi tilbyder ikke gaveindpakning på webordrer, da størstedelen af vores varer er skrøbelige, og derfor kræver megen emballering og ekstra beskyttelse.

  Vi har gavepapir og gaveposer, der kan tilkøbes, så du selv kan indpakke ved modtagelse. 

  Når du modtager ordren, skal du tjekke indholdet for eventuelle transportskader. Det er heldigvis meget sjældent, vi oplever transportskader, men det kan ske.

  GLS kræver billede-dokumentation indenfor 4 dage efter du har modtaget pakken. Send billeder af den ødelagte varer, alle kasser og fyld samt pakkelabel til info@smukthjem.dk - så videresender vi reklamationen til GLS for dig. Du skal gemme den ødelagte varer samt al emballage, indtil du hører nærmere fra os.

  Ved ønske om ombytning bedes modtageren kontakte os på info@smukthjem.dk med angivelse af ordrenr.

  Den vare der ønskes ombyttet, returneres for egen regning til vores adresse:

  - I ubrugt salgsbar stand

  - Med ubrudte byttemærker

  - I original emballage og indpakket ligeså forsvarligt som modtaget, så den ikke tager skade under transport

  Når pakken sendes retur til os, husk at få en kvittering for indlevering.

  I varekurven kan du vælge ønsket leveringsmetode og med det samme se fragtprisen.

  PAKKER I DK

  Pakkeprisen afhænger af vægt, og ligger på kr. 39-99 til GLS pakkeshop. Bestiller du for mindst kr. 400, får du fri fragt til pakkeshop. Gælder alle varer, der kan sendes som pakke (Max. 20 kg.) Mod tillæg kan du i varekurven vælge levering til privat- eller erhvervsadresse. 

  PAKKER TIL GRØNLAND OG FÆRØERNE 

  Pakkeprisen udregnes automatisk i varekurven. Vi sender pakker på max. 20 kg. med PostNord med skib eller fly. Momsen udtrækkes automatisk af varebeløbet, når du skifter land i varekurven. Bemærk, at der i perioder sejles med længere intervaller til enkelte postnr. på Grønland. Se oversigten her.

  MØBLER Vores fragtmand leverer møbler til nærmeste kantsten i hele DK til brofaste øer for kr. 699,-

  Du kontaktes på mail eller telefon for leveringsdag. Alle møbler til fragtmandslevering er i systemet angivet til 21 kg. Har du brug for en anslået korrekt vægt på et møbel, kontakt os på info@smukthjem.dk

  På enkelte store/tunge møbler, der er svært håndterbare, vil fragten være på kr. 1250. Det vil fremgå i produktbeskrivelsen samt i varekurven.

  AFHENTNING Du kan også vælge at afhente dine varer ved butikken. Vi bor på Fredensvej 26, 4295 Stenlille. Se planlagte åbningsdage. Vil du hente udenfor åbningstiderne, kan vi stille ud efter aftale. Skriv på din ordre, hvilken dag/tid du vil hente. Jeg bekræfter på mail eller sms.

  Udover vores almindelige betalingsmetoder med kreditkort eller Mobilepay, kan du også shoppe med kredit på smukthjem.dk 

  VIABILL
  Når du betaler med ViaBill på smukthjem.dk, har du frihed til at skubbe din betaling, og opdele den i flere mindre bidder. Vi sender varerne med det samme herfra. For at kunne betale med ViaBill, skal du være fyldt 18 år, have et gyldigt og verificerbart mobilnummer, og have et dansk betalingskort.

  Du er altid velkommen til at kontakte mig på info@smukthjem.dk, hvis du har spørgsmål.

  Du kan også ringe i telefontiden på tlf. 25 77 48 15 mandag til fredag kl. 8-15 (ikke helligdage eller ferier).

Relaterede produkter

MØBLER I LANDSTILEN

ALT UNDER 50,-

HYGGE-LYS