Patineret mørkt fuglebur på fod H: 41 cm.

Virkeligt smukt og elegant mørkt fuglebur på fod til diverse dekorationer året rundt. Farven er mørkebrun med patina, og giver en skøn kontrast til hvide møbler. 

Put for eksempel en pletter i luften ind i buret eller et LED-bloklys. 

Fugleburet på fod er ligeså flot på hylden, skænken, vindueskarmen eller på bordet. I din borddækning kan den stå centralt midt på bordet og give højde til din bordpynt. 

Der er et fad indeni (sidder fast), hvor du kan ligge våd oasis og stikke friske blomster i. Kan lige forestille mig, hvor smukt det vil se ud til et bryllup. 

Se alle vores fugle og fuglebure.

Materiale: Metal med patina | Stand: Nyt | Diameter: 20 cm. - Højde: 41 cm. 

219,00 kr.
  • Prisen er inkl. moms
FRAGT- OG LEVERING
Fri fragt i DK v/køb over 399,-
Gælder ikke møbler og store varer.

Levering 1-3 hverdage

Fragt af møbler i Danmark 450,-
KUNDESERVICE
Tlf.: 25774815
(Hverdage kl. 8-15)
info@smukthjem.dk
(Svar indenfor 24 timer)
ViaBill
Betal med ViaBill og få kredit. Læs mere

 

Påskepynt i landstilen

Udvalget af påskepynt på www.smukthjem.dk passer smukt ind i den franske landstil. Vi har et stort udvalg af fine påske figurer, små fugle, sommerfugle, fade og skåle til dekorationer, påskeæg og meget andet, der vil sætte prikken over i´et i dine opstillinger og på påskebordet. 

Alle ting er nøje udvalgt med tanke for, at det skal passe ind i din romantiske boligindretning, og flere af tingene kan sagtens stå fremme hele foråret, uden det bliver kedeligt eller for påsket at se på. 

God gaveidéer til påske

Vores påskepynt er oplagte gaveidéer til værtinden, og holder år efter år. Vi har noget for enhver smag og budget, så det er altid muligt at finde en fin påsketing til rimelige penge. 

Vi leverer lynhurtigt indenfor 1-3 hverdage, og sender dit påskepynt fragtfrit til nærmeste GLS pakkeshop, hvis du shopper for mindst 400,-