Fedtpapir pr. meter

Brunt fedtpapir til diverse dekorationer inde og ude. Klip et passende stykke til, krøl sammen og du får den fede rustikke overflade i papiret, der pynter i enhver dekoration.

Du har til flere mindre dekorationer i det store ark. Sovsekanden finder du her.

Sendes sammenfoldet, da papiret alligevel skal krølles. Ønsker du et helt stykke, der skal rulles, tilkommer tillæg til fragten, da det kræver større/tungere emballage.

Se andre dekorationsmaterialer.

Materiale: Parafineret papir | Stand: Nyt | B: 100 cm.

Her finder du en video fra smukthjem.dk´s Facebook-side, hvor jeg viser, hvordan du lynhurtigt laver en fin lille dekoration.

15,00 kr.
  • Prisen er inkl. moms
FRAGT- OG LEVERING
Fri fragt i DK v/køb over 399,-
Gælder ikke møbler og store varer.

Levering 1-3 hverdage

Fragt af møbler i Danmark 450,-
KUNDESERVICE
Tlf.: 25774815
(Hverdage kl. 8-15)
info@smukthjem.dk
(Svar indenfor 24 timer)
ViaBill
Betal med ViaBill og få kredit. Læs mere

 

Påskepynt i landstilen

Udvalget af påskepynt på www.smukthjem.dk passer smukt ind i den franske landstil. Vi har et stort udvalg af fine påske figurer, små fugle, sommerfugle, fade og skåle til dekorationer, påskeæg og meget andet, der vil sætte prikken over i´et i dine opstillinger og på påskebordet. 

Alle ting er nøje udvalgt med tanke for, at det skal passe ind i din romantiske boligindretning, og flere af tingene kan sagtens stå fremme hele foråret, uden det bliver kedeligt eller for påsket at se på. 

God gaveidéer til påske

Vores påskepynt er oplagte gaveidéer til værtinden, og holder år efter år. Vi har noget for enhver smag og budget, så det er altid muligt at finde en fin påsketing til rimelige penge. 

Vi leverer lynhurtigt indenfor 1-3 hverdage, og sender dit påskepynt fragtfrit til nærmeste GLS pakkeshop, hvis du shopper for mindst 400,-