• FRI FRAGT
search

Sæt med 4 grå trækasser Farm fresh

På lager 5.00 kg
469,00 kr.
469

SÆT PÅ ØNSKELISTE
4.8 stjerner

Sæt med 4 stk. fede gråmalede patinerede trækasser med tryk "Farm fresh. Fruits & vegetables". Kasserne er nummeret med No. 1 til No. 4. 

Brug dem til frugt og grønt i dit landkøkken, legetøj på børneværelset, planter på den overdækkede terrasse (Plant ikke direkte i kasserne, og lad dem ikke stå og få en masse vand) eller andet form for opbevaring. 

Der er reb-hanke i siderne. De er lavet til indendørs brug, men kan sagtens stå på en overdækket terrasse i sommerhalvåret. 

Sælges kun samlet. 

Se andre kurve og ting til opbevaring

Fri fragt i DK til GLS pakkeshop. 

Materiale: Malet træ | Stand: Nye | No. 1: 31x41 cm. - Højde til kant: 23 cm. | No. 2: 28x35 cm. - Højde til kant: 21 cm. | No. 3: 23x29 cm. - Højde til kant: 19 cm. | No. 4: 18x23 cm. - Højde til kant: 17 cm. 

Læs mere

  I varekurven kan du vælge ønsket leveringsmetode og med det samme se fragtprisen.

  PAKKER

  Pakkeprisen afhænger af vægt, og ligger på kr. 39-99 til GLS pakkeshop. Bestiller du for mindst kr. 400, får du fri fragt til pakkeshop. Gælder alle varer, der kan sendes som pakke (Max. 20 kg.) Mod tillæg kan du i varekurven vælge levering til privat- eller erhvervsadresse. 

  Vi sender pakker med GLS alle hverdage kl. 11. Som regel er pakken fremme allerede næste hverdag. 

  MØBLER

  Vores fragtmand leverer møbler til nærmeste kantsten i hele DK for kr. 450,- til brofaste øer. Du kontaktes på mail eller telefon for leveringsdag. Alle møbler til fragtmandslevering er i systemet angivet til 21 kg. Har du brug for en anslået korrekt vægt på et møbel, kontakt os på info@smukthjem.dk 

  På enkelte store/tunge møbler, der er svært håndterbare, vil fragten være på kr. 1250. Det vil fremgå i produktbeskrivelsen samt i varekurven. 

  AFHENTNING

  Du kan også vælge at afhente dine varer i butikkens åbningstid. Vi bor på Fredensvej 26, 4295 Stenlille. 

  Udover vores almindelige betalingsmetoder med kreditkort eller Mobilepay, kan du også shoppe med kredit på smukthjem.dk 

  VIABILL
  Når du betaler med ViaBill på smukthjem.dk, har du frihed til at skubbe din betaling, og opdele den i flere mindre bidder. Vi sender varerne med det samme herfra. For at kunne betale med ViaBill, skal du være fyldt 18 år, have et gyldigt og verificerbart mobilnummer, og have et dansk betalingskort.

  ANYDAY
  Du har også mulighed for kredit ved at vælge Anyday som betalingsmetode i varekurven. Anyday er rente og gebyrfrit for dig som kunde. Du betaler den første 1/4 del af varebeløbet i kurven. 

  Du er altid velkommen til at kontakte mig på info@smukthjem.dk, hvis du har spørgsmål.

  Du kan også ringe i telefontiden på tlf. 25 77 48 15 mandag til fredag kl. 8-15 (ikke helligdage).

Relaterede produkter

Møbler

Lanterner

Julepynt