• FRI FRAGT
search

Sæt med 2 stk. stald lanterner med glat glas H: 22/30 cm.

På lager 2.50 kg
499,00 DKK
499
 • Super kundeservice
 • Hurtig levering
 • Stort udvalg i landstilen

SÆT PÅ ØNSKELISTE
5 stjerner

En ny slags LED-stald lanterner med glat glas på 22 og 30 cm. i højden. Farven er grålig.

Skønne stemningsfyldte lanterner til indendørs brug. Du kan godt bruge dem udendørs på en overdækket terrasse i sommerhalvåret. Men får de fugt, kan det gå udover batteriboksen og eventuelt give rustpletter på metallet. 

Der er indbygget 8H timer i lanternerne. Du aktiverer timeren ved at tænde på ON. Du kan også vælge at tænde/slukke manuelt ved behov. 

Hver lanterne bruger 2 stk. AA-batterier (medfølger ikke, men kan tilkøbes).

Lanternerne giver et vildt hyggeligt lys, og fungerer som hyggelamper med pæren. Bemærk, det er hyggelys - ikke skarpt lys, der kan erstatte almindelige lyskilder. De lyser varm hvid, og ekstra pærer kan tilkøbes. 

Du kan pynte lanternerne inde i glasset efter humør og årstid med mos, påskeæg, vagtelæg, kunstige blomsterhoveder, små pynte græskar, julekugler med mere. 

Alle lanterner/pærer afprøves inden afsendelse. Lyser pærerne mod forventning ikke, når du modtager dem, kan de have løsnet sig under transport. Du åbner ind til pæren ved at skrue på boltene og løfte overdelen af. Herefter kan du spænde pæren. Husk kun at bruge helt nye batterier. 

Der kan forekomme mindre skævheder i metal stellet samt ved fatningen. Der forekommer småridser i metal og glas hist og her. Der forekommer patina hist og her i glas og metal. Se nærbilleder.  

Har glasset brug for afvaskning/aftørring, løsner du boltene ligesom ved skift af pære. 

Du får et sæt med en stor og en lille til prisen. Pære medfølger til begge lanterner. De lyser varm hvid. Sælges kun samlet. 

Se andre lanterner samt lysestager og fyrfadsstager.

Materiale: Glas og metal | Stand: Ny | Diameter: 11 cm. Højde 22 og 30 cm. 

  Shopper du gaver, så husk at angive det på din ordre - så sætter vi byttemærker på. Vi tilbyder ikke gaveindpakning på webordrer, da størstedelen af vores varer er skrøbelige, og derfor kræver megen emballering og ekstra beskyttelse.

  Vi har gavepapir og gaveposer, der kan tilkøbes, så du selv kan indpakke ved modtagelse. 

  Når du modtager ordren, skal du tjekke indholdet for eventuelle transportskader. Det er heldigvis meget sjældent, vi oplever transportskader, men det kan ske.

  GLS kræver billede-dokumentation indenfor 4 dage efter du har modtaget pakken.

  Send billeder af den ødelagte varer, alle kasser og fyld samt pakkelabel til info@smukthjem.dk - så videresender vi reklamationen til GLS for dig. Du skal gemme den ødelagte vare samt al emballage, indtil du hører nærmere fra os.

  Gavekort

  Er du sent ude? Så shop et gavekort, der kan benyttes online eller i den fysiske butik. Du modtager det på mail straks efter ordreafgivelse til udprintning eller videresendelse på mail. 

  I varekurven kan du vælge ønsket leveringsmetode og med det samme se fragtprisen.

  PAKKER I DK

  Pakkeprisen afhænger af vægt, og ligger på kr. 39-99 til GLS pakkeshop. Bestiller du for mindst kr. 400, får du fri fragt til pakkeshop. Gælder alle varer, der kan sendes som pakke (Max. 20 kg.) Mod tillæg kan du i varekurven vælge levering til privat- eller erhvervsadresse. 

  PAKKER TIL GRØNLAND OG FÆRØERNE 

  Pakkeprisen udregnes automatisk i varekurven. Vi sender pakker på max. 20 kg. med GLS. Momsen udtrækkes automatisk af varebeløbet, når du skifter land i varekurven. Bemærk, at der i perioder sejles med længere intervaller til enkelte postnr. på Grønland. Se oversigten her.

  PAKKER TIL NORGE 

  Vi er VOEC-registreret, og du kan som privatperson handle for NOK 3000,- pr. vare uden told. Du betaler 25% moms i varekurven, og der kommer ikke yderligere omkostninger til. Du får leveret din pakke på 2-5 hverdage til Norge med GLS. Fragtprisen vises automatisk i varekurven, når du ændrer landet til Norge. 

  MØBLER

  Vores fragtmand leverer møbler til nærmeste kantsten i hele DK til brofaste øer for kr. 499,-

  Du kontaktes på mail eller telefon for leveringsdag. Alle møbler til fragtmandslevering er i systemet angivet til 21 kg. Har du brug for en anslået korrekt vægt på et møbel, kontakt os på info@smukthjem.dk


  AFHENTNING

  Du kan også vælge at afhente dine varer ved butikken. Vi bor på Fredensvej 26, 4295 Stenlille. Se planlagte åbningsdage. Vil du hente udenfor åbningstiderne, kan vi stille ud efter aftale eller booke tid i onlinekalenderen til besøg. Skriv på din ordre, hvilken dag/tid du vil hente. Jeg bekræfter på mail eller sms.

  Udover vores almindelige betalingsmetoder med kreditkort eller Mobilepay, kan du også shoppe med kredit på smukthjem.dk 

  VIABILL
  Når du betaler med ViaBill på smukthjem.dk, har du frihed til at skubbe din betaling, og opdele den i flere mindre bidder. Vi sender varerne med det samme herfra. For at kunne betale med ViaBill, skal du være fyldt 18 år, have et gyldigt og verificerbart mobilnummer, og have et dansk betalingskort.

  Du er altid velkommen til at kontakte mig på info@smukthjem.dk, hvis du har spørgsmål.

  Du kan også ringe i telefontiden på tlf. 25 77 48 15 mandag til fredag kl. 8-15 (ikke helligdage eller ferier).

Relaterede produkter

FATTIGMANDSSØLV

BAD

UNDER 200,-