search

Kunstig hvid fresia L: 50 cm.

På lager 0.30 kg
40,00 kr.

SÆT PÅ ØNSKELISTE
4.8 stjerner

Smuk hvid og yndefuld kunstig hvid fresia på 50 cm. i højden. Skønne fyldte blomster til dine vaser og dekorationer år efter år. 

Den kunstige fresia er meget naturtro, og kan kombineres med alle vores andre skønne kunstige blomster og grene. 

Duften må du drømme eller spraye dig til - men du vil elske den langtidsholdbare blomst, der blot skal have en gang med bruseren, hvis den er blevet støvet. 

Kunstige blomster og planter skaber liv og farve i dit hjem uanset årstid eller lysforhold, og du behøver aldrig tænke på vand eller pleje.

Se udvalget af andre kunstige og naturtro blomster og planter

Materiale: Plast og silke | Stand: Ny | Længde: 50 cm. 

Læs mere

  I varekurven kan du vælge ønsket leveringsmetode og med det samme se fragtprisen.

  PAKKER

  Pakkeprisen afhænger af vægt, og ligger på kr. 39-99 til GLS pakkeshop. Bestiller du for mindst kr. 400, får du fri fragt til pakkeshop. Gælder alle varer, der kan sendes som pakke (Max. 20 kg.) Mod tillæg kan du i varekurven vælge levering til privat- eller erhvervsadresse. 

  Vi sender pakker med GLS alle hverdage kl. 11. Som regel er pakken fremme allerede næste hverdag. 

  MØBLER

  Vores fragtmand leverer møbler til nærmeste kantsten i hele DK for kr. 450,- til brofaste øer. Du kontaktes på mail eller telefon for leveringsdag. Alle møbler til fragtmandslevering er i systemet angivet til 21 kg. Har du brug for en anslået korrekt vægt på et møbel, kontakt os på info@smukthjem.dk 

  På enkelte store/tunge møbler, der er svært håndterbare, vil fragten være på kr. 1250. Det vil fremgå i produktbeskrivelsen samt i varekurven. 

  AFHENTNING

  Du kan også vælge at afhente dine varer i butikkens åbningstid. Vi bor på Fredensvej 26, 4295 Stenlille. 

  Når du betaler med ViaBill på smukthjem.dk, har du frihed til at skubbe din betaling, og opdele den i flere mindre bidder. Vi sender varerne med det samme herfra. For at kunne betale med ViaBill, skal du være fyldt 18 år, have et gyldigt og verificerbart mobilnummer, og have et dansk betalingskort.

  Du er altid velkommen til at kontakte mig på info@smukthjem.dk, hvis du har spørgsmål.

  Du kan også ringe i telefontiden på tlf. 25 77 48 15 mandag til fredag kl. 8-15 (ikke helligdage).

Relaterede produkter

Møbler

Lanterner

Julepynt