• Støvet grøn termokande 1 liter (mat) - 1
Støvet grøn termokande 1 liter (mat) - 1
search

Støvet grøn termokande 1 liter (mat)

På lager 1.60 kg
175,00 kr.

SÆT PÅ ØNSKELISTE
4.8 stjerner

Så fin termokande!

Skøn termokande i en skøn støvet grøn farve, der passer fint ind i den franske landstil. Bemærk, at den nye udgave af termokanden er mat. Der kan være farveforskelle på de gamle og nye modeller. 

Den smukke støvet grønne termokande på 1 liter med riller og bløde runde former vil være så smuk på dit kaffebord inde og ude. Den lækre farve passer flot sammen med blomstrede eller hvide kaffekopper eller krus. 

Termokanden holder godt på temperaturen. 

Det anbefales at vaske termokanden med en flaskerenser indvendigt med vand og bagepulver eller opvaskemiddel. En opvaskebørste kan være for voldsom indeni glasindsatsen. Læg aldrig hele termokanden i blød i vand. 

Forvarm med kogt vand inden brug til varme drikke. Og koldt vand til kolde drikke. 

Se andre ting til køkkenet

Materiale: Plast | Stand: Ny | Højde: 28 cm. 

Læs mere

  I varekurven kan du vælge ønsket leveringsmetode og med det samme se fragtprisen.

  PAKKER

  Pakkeprisen afhænger af vægt, og ligger på kr. 39-99 til GLS pakkeshop. Bestiller du for mindst kr. 400, får du fri fragt til pakkeshop. Gælder alle varer, der kan sendes som pakke (Max. 20 kg.) Mod tillæg kan du i varekurven vælge levering til privat- eller erhvervsadresse. 

  Vi sender pakker med GLS alle hverdage kl. 11. Som regel er pakken fremme allerede næste hverdag. 

  MØBLER

  Vores fragtmand leverer møbler til nærmeste kantsten i hele DK for kr. 450,- til brofaste øer. Du kontaktes på mail eller telefon for leveringsdag. Alle møbler til fragtmandslevering er i systemet angivet til 21 kg. Har du brug for en anslået korrekt vægt på et møbel, kontakt os på info@smukthjem.dk 

  På enkelte store/tunge møbler, der er svært håndterbare, vil fragten være på kr. 1250. Det vil fremgå i produktbeskrivelsen samt i varekurven. 

  AFHENTNING

  Du kan også vælge at afhente dine varer i butikkens åbningstid. Vi bor på Fredensvej 26, 4295 Stenlille. 

  Når du betaler med ViaBill på smukthjem.dk, har du frihed til at skubbe din betaling, og opdele den i flere mindre bidder. Vi sender varerne med det samme herfra. For at kunne betale med ViaBill, skal du være fyldt 18 år, have et gyldigt og verificerbart mobilnummer, og have et dansk betalingskort.

  Du er altid velkommen til at kontakte mig på info@smukthjem.dk, hvis du har spørgsmål.

  Du kan også ringe i telefontiden på tlf. 25 77 48 15 mandag til fredag kl. 8-15 (ikke helligdage).

Møbler

Lanterner

Julepynt