• Kunstig grøn hortensia L: 45 cm.  - 1
  • Tilbud
Kunstig grøn hortensia L: 45 cm.  - 1
search

Kunstig grøn hortensia L: 45 cm.

På lager 0.10 kg
70,40 DKK Spar 9,60 DKK 80,00 DKK
70.4
  • Super kundeservice
  • Hurtig levering
  • Stort udvalg i landstilen
Få stk. tilbage

SÆT PÅ ØNSKELISTE
5 stjerner

Smuk naturtro grøn hortensia gren med krøllede blade. Skøn blomst til din vase på bordet, i vindueskarmen eller på et fad. 

Hortensiaen kunne også være flot som bordpynt til dit bryllup, fødselsdag, konfirmation m.m. 

Se andre kunstige blomster og planter

Materiale: Plast og silke | Stand: Ny | Længde: 45 cm. 

    Shopper du gaver, så husk at angive det på din ordre - så sætter vi byttemærker på. Vi tilbyder ikke gaveindpakning på webordrer, da størstedelen af vores varer er skrøbelige, og derfor kræver megen emballering og ekstra beskyttelse.

    Vi har gavepapir og gaveposer, der kan tilkøbes, så du selv kan indpakke ved modtagelse. 

    Når du modtager ordren, skal du tjekke indholdet for eventuelle transportskader. Det er heldigvis meget sjældent, vi oplever transportskader, men det kan ske.

    GLS kræver billede-dokumentation indenfor 4 dage efter du har modtaget pakken.

    Send billeder af den ødelagte varer, alle kasser og fyld samt pakkelabel til info@smukthjem.dk - så videresender vi reklamationen til GLS for dig. Du skal gemme den ødelagte vare samt al emballage, indtil du hører nærmere fra os.

    Gavekort

    Er du sent ude? Så shop et gavekort, der kan benyttes online eller i den fysiske butik. Du modtager det på mail straks efter ordreafgivelse til udprintning eller videresendelse på mail. 

    I varekurven kan du vælge ønsket leveringsmetode og med det samme se fragtprisen.

    PAKKER I DK

    Pakkeprisen afhænger af vægt, og ligger på kr. 39-99 til GLS pakkeshop. Bestiller du for mindst kr. 400, får du fri fragt til pakkeshop. Gælder alle varer, der kan sendes som pakke (Max. 20 kg.) Mod tillæg kan du i varekurven vælge levering til privat- eller erhvervsadresse. 

    PAKKER TIL GRØNLAND OG FÆRØERNE 

    Pakkeprisen udregnes automatisk i varekurven. Vi sender pakker på max. 20 kg. med GLS. Momsen udtrækkes automatisk af varebeløbet, når du skifter land i varekurven. Bemærk, at der i perioder sejles med længere intervaller til enkelte postnr. på Grønland. Se oversigten her.

    PAKKER TIL NORGE 

    Vi er VOEC-registreret, og du kan som privatperson handle for NOK 3000,- pr. vare uden told. Du betaler 25% moms i varekurven, og der kommer ikke yderligere omkostninger til. Du får leveret din pakke på 2-5 hverdage til Norge med GLS. Fragtprisen vises automatisk i varekurven, når du ændrer landet til Norge. 

    MØBLER

    Vores fragtmand leverer møbler til nærmeste kantsten i hele DK til brofaste øer for kr. 499,-

    Du kontaktes på mail eller telefon for leveringsdag. Alle møbler til fragtmandslevering er i systemet angivet til 21 kg. Har du brug for en anslået korrekt vægt på et møbel, kontakt os på info@smukthjem.dk


    AFHENTNING

    Du kan også vælge at afhente dine varer ved butikken. Vi bor på Fredensvej 26, 4295 Stenlille. Se planlagte åbningsdage. Vil du hente udenfor åbningstiderne, kan vi stille ud efter aftale eller booke tid i onlinekalenderen til besøg. Skriv på din ordre, hvilken dag/tid du vil hente. Jeg bekræfter på mail eller sms.

    Udover vores almindelige betalingsmetoder med kreditkort eller Mobilepay, kan du også shoppe med kredit på smukthjem.dk 

    VIABILL
    Når du betaler med ViaBill på smukthjem.dk, har du frihed til at skubbe din betaling, og opdele den i flere mindre bidder. Vi sender varerne med det samme herfra. For at kunne betale med ViaBill, skal du være fyldt 18 år, have et gyldigt og verificerbart mobilnummer, og have et dansk betalingskort.

    Du er altid velkommen til at kontakte mig på info@smukthjem.dk, hvis du har spørgsmål.

    Du kan også ringe i telefontiden på tlf. 25 77 48 15 mandag til fredag kl. 8-15 (ikke helligdage eller ferier).

Relaterede produkter

FATTIGMANDSSØLV

BAD

ALT UNDER 50,-