BESØG BUTIKKEN

  • ÅBNINGSTIDER
  • Onsdag 20/3 kl. 10-16
  • Torsdag 21/3 kl. 10-16
  • Tirsdag 26/3 kl. 10-16
  • samt efter aftale
  • VI BOR HER
  • Fredensvej 26
  • 4295 Stenlille
  • Tlf. 25 77 48 15
  • Læs mere >>

SIDEN 2005 Har serviceret glade kunder siden 2005.

ReturretAltid 14 dages returret på vores webshop.

KundeserviceSvar på mail indenfor 24 timer på hverdage.

Fri fragt +399 kr.Fri fragt i DK ved køb over 399,-

Glad trustpilot5 stjerner på Trustpilot.

FATTIGMANDSSØLV

BLOMSTER

BAD

Velkommen hos smukthjem.dk

Her finder du bl.a. møbler, brugskunst og kalkmaling

Fransk landstil og hvid romantik

Elsker du den romantiske hvide stil krydret med den rustikke franske landstil i din boligindretning? Så lad dig inspirere af smukthjem.dk´s sortiment af hvide antikke, gamle og nye møbler i fransk landstil, stemning- og hyggeskabende romantisk interiør og brugskunst, lækre ting til den romantiske have og altan, julepynt i fransk landstil og hvid romantisk stil samt vores store udvalg af Vintage Paint kalkmaling.

Vi forhandler også et bredt udvalg af smukke kunstige naturtro blomster og planter, der forskønner dit hjem år efter år, uden du nogensinde behøver tænke på vand, gødning eller nippe visne blade af.

Hvide møbler og brugskunst i fransk landstil

smukthjem.dk har siden 2005 forsynet masser af danske og udenlandske hjem med skønne charmerende gamle og nye møbler, sjove loppefund og interiør. Vi gør en dyd ud af at håndplukke de ting, der passer perfekt ind i den romantiske hvide slidte stil samt den rustikke lækre franske/nordiske boligindretning. smukthjem.dk forhandler en række kendte mærker som Ib Laursen og Chic Antique samt en del ukendte mærker, vi gennem årene har fundet frem til. Vores passion for boligindretning i fransk landstil kommer selvfølgelig også til udtryk i privaten.

På vores Boliginspirationsside får du gratis inspiration og idéer til boligindretning med billeder fra vores eget hjem.

Vintage Paint kalkmaling

Vi forhandler den miljøvenlige naturlige Vintage Paint kalkmalingVintage Paint antikvoks og tilbehør. Når vi selv maler gamle romantiske møbler i fransk landstil, er Vintage Paint kalkmaling vores personlige favorit, så vi har megen erfaring med brug af kalkmaling, og er altid klar på at give råd og vejledning. Dette er din fordel, da vi ikke blot sælger - men også selv bruger vores kalkmaling.

Står du med et projekt, vi ikke selv har prøvet, kan vi søge rådgivning i en kreds af erfarne malere eller vores grossist og give dig et kvalificeret svar.

Se også alle de flotte forvandlinger vores kunder igennem tiden har lavet med kalkmaling og få inspiration til dit eget DIY kalkmaling-projekt. Her er masser af før og efter billeder med kalkmaling samt materialeliste, så du selv kan komme hurtigt i gang.

Nemmere bliver det ikke. Du vil elske at male med Vintage Paint kalkmaling. Du kan allerede male over efter 1 time, og den lugter ikke. Vi har også samlet ofte stillede spørgsmål om kalkmaling på denne informationsside. Finder du ikke svaret på vores sider, så kontakt os endelig på info@smukthjem.dk

Værtindegaver

På smukthjem.dk finder du masser af gode gaveidéer til værtinden, julegaver, fødselsdagsgaver, bryllupsgaver eller bare-fordi-du-er-til-gaver. Hos os finder du altid lækre gaver til fornuftige priser og med lynhurtig levering. Hos os finder du et stort udvalg for de mange - ikke forbeholdt de få. 

Vi tilbyder ikke gaveindpakning på webordrer, da størstedelen af vores varer er skrøbelige, og kræver ekstra god emballering. Til gengæld lover vi at gøre alt for, at din gave kommer hel og fin frem til dig og modtageren. Se vores gaveposer og gavepapir, der kan tilkøbes samt vores store udvalg af gaveidéer til under kr. 100.

Julepynt

Hos smukthjem.dk finder du et stort udvalg af skønt julepynt i fransk landstil og hvid romantisk stil. Se udvalget af hvidt og neutralt julepynt samt det hyggelige røde julepynt. Her er masser af smukke julekugler, julestjerner, julefigurer, julegavepapir, dekorationsmaterialer, ting til borddækningen af det fine julebord samt skønne værtindegaver til fornuftige priser.

Hvert år elsker vi at finde de fineste og smukkeste juleting til vores kunder, som ikke er at finde alle andre steder.

Vores julepynt begynder som regel at komme på lager efter sommerferien, og ofte er de populære juleting udsolgt, når vi rammer december - så det er en god idé at være hurtig.

Levering

Vi sender alle pakker alle hverdage kl. 11 med GLS inkl. forsikring og tracking, så pakken altid kan spores. Shopper du for mindst kr. 400,-, giver vi fragten til din GLS pakkeshop. Gælder alle ordrer, der kan sendes som pakke.

Vi sender pakker til Danmark, Norge, Grønland og Færøerne.

Møbler og andre store/tunge varer kan afhentes efter aftale på tlf. 25 77 48 15 ved vores fysiske butik på Fredensvej 26, 4295 Stenlille, eller leveres af vores flinke professionelle fragtmand. Han leverer i hele landet til brofaste adresser indenfor 5 hverdage.

Prisen med fragt udregnes automatisk, og betales i varekurven.

Har du spørgsmål? Kontakt os endelig på info@smukthjem.dk eller tlf. 25 77 48 15, så vender vi hurtigt tilbage. Du får svar på hverdage indenfor 24 timer på mails, og vores telefontid er mandag til fredag kl. 8-15 (Helligdage og ferier undtaget).

Velkommen til! Og jeg håber, at du bliver inspireret.