• Stige i bambus H: 160 cm. - 1
search

Stige i bambus H: 160 cm.

På lager 21.00 kg
175,00 kr.
175
Få stk. tilbage

SÆT PÅ ØNSKELISTE
4.8 stjerner

Flot stige i lys bambus til alverdens formål i dit hjem. 

Brug den for eksempel på badeværelset til håndklæder, i entréen til tørklæder og bøjler med overtøj eller i soveværelset til halskæder. 

Du kan også lave en "hængende have", hvor du hænger stigen op i kroge og snore fra loftet. Se inspirationsbilledet. Så kan du hænge ampler og andre fine ting på den, sno en lysekæde omkring den med mere. 

Mulighederne er mange med den fine pyntestige, der ikke tåler at man klatrer op af den. 

Grundet længden kan den ikke sendes som pakke. Afhent i butikken på Fredensvej 26, 4295 Stenlille efter aftale eller få den leveret - eventuelt sammen med andre møbler og brugskunst - med fragtmand til kr. 450,- Du vælger ønsket fragtmetode i varekurven. 

Se andet badeværelsesinteriør

Materiale: Bambus | Stand: Ny | Måler 37x160 cm. 

Læs mere

  I varekurven kan du vælge ønsket leveringsmetode og med det samme se fragtprisen.

  PAKKER

  Pakkeprisen afhænger af vægt, og ligger på kr. 39-99 til GLS pakkeshop. Bestiller du for mindst kr. 400, får du fri fragt til pakkeshop. Gælder alle varer, der kan sendes som pakke (Max. 20 kg.) Mod tillæg kan du i varekurven vælge levering til privat- eller erhvervsadresse. 

  Vi sender pakker med GLS alle hverdage kl. 11. Som regel er pakken fremme allerede næste hverdag. 

  MØBLER

  Vores fragtmand leverer møbler til nærmeste kantsten i hele DK for kr. 450,- til brofaste øer. Du kontaktes på mail eller telefon for leveringsdag. Alle møbler til fragtmandslevering er i systemet angivet til 21 kg. Har du brug for en anslået korrekt vægt på et møbel, kontakt os på info@smukthjem.dk 

  På enkelte store/tunge møbler, der er svært håndterbare, vil fragten være på kr. 1250. Det vil fremgå i produktbeskrivelsen samt i varekurven. 

  AFHENTNING

  Du kan også vælge at afhente dine varer i butikkens åbningstid. Vi bor på Fredensvej 26, 4295 Stenlille. 

  Udover vores almindelige betalingsmetoder med kreditkort eller Mobilepay, kan du også shoppe med kredit på smukthjem.dk 

  VIABILL
  Når du betaler med ViaBill på smukthjem.dk, har du frihed til at skubbe din betaling, og opdele den i flere mindre bidder. Vi sender varerne med det samme herfra. For at kunne betale med ViaBill, skal du være fyldt 18 år, have et gyldigt og verificerbart mobilnummer, og have et dansk betalingskort.

  ANYDAY
  Du har også mulighed for kredit ved at vælge Anyday som betalingsmetode i varekurven. Anyday er rente og gebyrfrit for dig som kunde. Du betaler den første 1/4 del af varebeløbet i kurven. 

  Du er altid velkommen til at kontakte mig på info@smukthjem.dk, hvis du har spørgsmål.

  Du kan også ringe i telefontiden på tlf. 25 77 48 15 mandag til fredag kl. 8-15 (ikke helligdage).

Møbler

Lanterner

Julepynt