• Nyhed
search

Solcelle lyskæde med 100 stk. LED 5 meter

På lager 0.70 kg
75,00 kr.
75
 • Super kundeservice
 • Hurtig levering
 • Stort udvalg i landstilen

SÆT PÅ ØNSKELISTE
4.8 stjerner

Fin tynd wirelyskæde med lille solcelle panel til udendørs belysning.

Lyskæden lyser varmt hvidt. Under solcellepanelet kan du indstille til ønsket lys-type. Det kan blinke konstant, give konstant lys og et blink med interval. Du skifter ved at trykke på mode-knappen. 

Selve kæden er messingfarvet wire. Tilgangsledningen er gennemsigtig/sølv med plastbelægning.

Med en længde på 5 meter og 100 stk. LED-lys har du en god lyskæde til en plante, lille træ, busk eller andet pynt i haven. 

Solpanelet har en spyddel, så det nemt kan stikkes i jorden i din have eller altankasse. 

1) Tænd for ON knappen i bunde
2) Stil solcellepanelet et solfyldt sted, så det konstant modtager sollys
3) Oplad i fuldt sollys minimum 6 timer

Brændetiden er ca. 6 timer pr. fuld opladning. For optimal brændetid skal du sikre, at solpanelet får mindst 6 timers sollys hver dag. Panelet påvirkes af elektrisk lys, så stil det ikke under gadelamper. Påvirkes solcellepanelet af andre lyskilder, kan den slukke, fordi der er for meget lys omkring det. 

Du kan også oplade solcellepanelet udendørs og tage lyskæden indenfor om aftenen. 

Panelet bruger 1 stk. AA-batteri, der sidder et genopladeligt batteri i. Når det skal oplades, kan du skrue bunden af solpanelet og tage batteriet ud. Har du ikke oplader, kan du indsætte et almindeligt AA-batteri. Bemærk, at det medfølgende batteri ikke nødvendigvis er superholdbart, så tænder din lyskæde ikke efter noget tids brug, kan det være, det skal udskiftes. 

VIGTIGT: Hold solcellepanelet rent, ellers kan brændetiden påvirkes. Overfladen kan aftørres med en tør eller hårdt opvredet klud uden skrappe rengøringsmidler. 

Se andet LED-lys

Materiale: Plast og metaltråd | Stand: Ny | Længde 5 meter lyskæde. 2 meter tilgang. Højde på spyd: 18 cm. 

  Shopper du gaver, så husk at angive det på din ordre samt skrive dato for gave-givning - så sætter vi byttemærker på. Vi tilbyder ikke gaveindpakning på webordrer, da størstedelen af vores varer er skrøbelige, og derfor kræver megen emballering og ekstra beskyttelse.

  Vi har gavepapir og gaveposer, der kan tilkøbes, så du selv kan indpakke ved modtagelse. 

  Når du modtager ordren, skal du tjekke indholdet for eventuelle transportskader. Det er heldigvis meget sjældent, vi oplever transportskader, men det kan ske.

  GLS kræver billede-dokumentation indenfor 4 dage efter du har modtaget pakken. Send billeder af den ødelagte varer, alle kasser og fyld samt pakkelabel til info@smukthjem.dk - så videresender vi reklamationen til GLS for dig. Du skal gemme den ødelagte varer samt al emballage, indtil du hører nærmere fra os.

  Ved ønske om ombytning bedes modtageren kontakte os på info@smukthjem.dk med angivelse af ordrenr.

  Den vare der ønskes ombyttet, returneres for egen regning til vores adresse:

  - I ubrugt salgsbar stand

  - Med ubrudte byttemærker

  - I original emballage og indpakket ligeså forsvarligt som modtaget, så den ikke tager skade under transport

  Når pakken sendes retur til os, husk at få en kvittering for indlevering.

  I varekurven kan du vælge ønsket leveringsmetode og med det samme se fragtprisen.

  PAKKER I DK

  Pakkeprisen afhænger af vægt, og ligger på kr. 39-99 til GLS pakkeshop. Bestiller du for mindst kr. 400, får du fri fragt til pakkeshop. Gælder alle varer, der kan sendes som pakke (Max. 20 kg.) Mod tillæg kan du i varekurven vælge levering til privat- eller erhvervsadresse. 

  PAKKER TIL GRØNLAND OG FÆRØERNE 

  Pakkeprisen udregnes automatisk i varekurven. Vi sender pakker på max. 20 kg. med PostNord med skib eller fly. Momsen udtrækkes automatisk af varebeløbet, når du skifter land i varekurven. Bemærk, at der i perioder sejles med længere intervaller til enkelte postnr. på Grønland. Se oversigten her.

  MØBLER Vores fragtmand leverer møbler til nærmeste kantsten i hele DK til brofaste øer for kr. 699,-

  Du kontaktes på mail eller telefon for leveringsdag. Alle møbler til fragtmandslevering er i systemet angivet til 21 kg. Har du brug for en anslået korrekt vægt på et møbel, kontakt os på info@smukthjem.dk

  På enkelte store/tunge møbler, der er svært håndterbare, vil fragten være på kr. 1250. Det vil fremgå i produktbeskrivelsen samt i varekurven.

  AFHENTNING Du kan også vælge at afhente dine varer ved butikken. Vi bor på Fredensvej 26, 4295 Stenlille. Se planlagte åbningsdage. Vil du hente udenfor åbningstiderne, kan vi stille ud efter aftale. Skriv på din ordre, hvilken dag/tid du vil hente. Jeg bekræfter på mail eller sms.

  Udover vores almindelige betalingsmetoder med kreditkort eller Mobilepay, kan du også shoppe med kredit på smukthjem.dk 

  VIABILL
  Når du betaler med ViaBill på smukthjem.dk, har du frihed til at skubbe din betaling, og opdele den i flere mindre bidder. Vi sender varerne med det samme herfra. For at kunne betale med ViaBill, skal du være fyldt 18 år, have et gyldigt og verificerbart mobilnummer, og have et dansk betalingskort.

  Du er altid velkommen til at kontakte mig på info@smukthjem.dk, hvis du har spørgsmål.

  Du kan også ringe i telefontiden på tlf. 25 77 48 15 mandag til fredag kl. 8-15 (ikke helligdage eller ferier).

Relaterede produkter

MØBLER I LANDSTILEN

JULEPYNT

KUNSTIGE BLOMSTER