Sampak 6 stk. klippe klistre bøger (2 sæt til 1 sæts pris)

Sampak med 6 af Agnes Ingersens populære klippe/klistre-bøger til børn og andre kreative sjæle. Masser af gode idéer, arbejdsbeskrivelser og mange timers kvalitetstid.

Du kan læse om de enkelte bogtitlers indhold ved at klikke på bøgerne. Se andre ting til børneværelset.

Resten af 2019 får du dobbelt op - det vil sige, at du modtager 2 sæt bøger hver med 6 bøger til 1 sæts pris. Fra januar 2020 udgår alle titlerne her på webshoppen. 

Materiale: Papir | Stand: Ny | 64 sider pr. bog

2.376,00 kr
500,00 kr
  • Prisen er inkl. moms
FRAGT- OG LEVERING
Fri fragt i DK v/køb over 399,-
Gælder ikke møbler og store varer.

Levering 1-3 hverdage

Fragt af møbler i Danmark 450,-
KUNDESERVICE
Tlf.: 25774815
(Hverdage kl. 8-15)
info@smukthjem.dk
(Svar indenfor 24 timer)
ViaBill
Betal med ViaBill og få kredit. Læs mere

 

Klippe klistre bøger for børn fra 1 år

Dagplejer og kreativ blogger Agnes Ingersen har udgivet i alt 13 klippe klistre bøger for børn i alderen 1-12 år, deres forældre, bedsteforældre og personale i daginstitutioner. 

Bøgerne indeholder modeller og motiver, der kan bruges til pynt, legetøj eller gaver. Modellerne er lette at lave med karton, maling og genbrugsmaterialer. 

Alle bøgerne har skabeloner i fuld størrelse, udførlige vejledninger og farvebilleder. Næsten alle modeller har flere variationer alt efter, hvilken sværhedsgrad barnet kan klare og hvilke materialer, der er til rådighed. 

Børn helt ned til 1 års alderen kan sagtens være med i de kreative udfoldelser, hvis bare de bliver stimuleret til det. 

I de fleste bøger er der også avancerede modeller, så ældre børn kan være med og føle sig udfordret. 

Forær klippe klistre bøger som gave

Klippe klistre bøgerne af Agnes Ingersen er supergode gaveidéer til alle børnefamilier. Der er til mange timers kvalitetstid i hver enkelt bog, der samtidig giver børnene mulighed for at øve finmotorikken på en sjov måde. At klippe klistre vil være en god beskæftigelse sammen i ferier, og de fine resultater vil uden tvivl gøre glæde som gaver til bedsteforældre. 

Restparti af Agnes Ingersens bøger

Da Forlaget Ingersen lukkede, indgik Agnes og Pernille fra smukthjem.dk et eksklusivt samarbejde om salg af restpartiet af de populære klippe klistre bøger, således at bøgerne stadig kunne købes lokalt i Stenlille, hvor begge kvinder bor samt på webshoppen. 

Ingen af bøgerne bliver genoptrykt, og enkelte titler er allerede totalt udsolgt. Du skal derfor være hurtig, hvis du gerne vil sikre dig et eller flere eksemplarer af Agnes Ingersens klippe klistre bøger. 

Bøgerne sælges på smukthjem.dk til omkring halvdelen af prisen, og køber du bøgerne som sampak med 6 stk. klippe klistre bøger, får du over 54% i rabat samt fri fragt til GLS pakkeshop.