Sjov med mælkekartoner 2

Temaet for Sjov med mælkekartoner 2 er mælkekartoner, der går igen i alle modellerne. Figurerne er meget enkel at fremstille ud fra bogens arbejdsbeskrivelser og håndtegnede skabeloner i fuld størrelse.


Næsten alle modeller er lavet i forskellige størrelser, så kan man vælge den størrelse, man har mælkekartoner i. Alle bogens modeller er vist på farvebilleder til inspiration. Sjov med Mælkekartoner 2 udmærker sig ved at have et stort tema med julemodeller af mælkekartoner, der er julenisser, engle, rensdyr, gæs og julebukken.

Bogen henvender sig til børn og barnlige sjæle, der kan lide at være kreative med maling, saks og karton. Modellerne kan anvendes som pynt eller bruges som legetøj i lege, f.eks som dukketeater eller i leg på gulvet.
Se andre bøger  eller se andre ting til børneværelset.

Materiale: Papir | Stand: Ny | 64 sider

198,00 kr
100,00 kr
  • Prisen er inkl. moms
FRAGT- OG LEVERING
Fri fragt i DK v/køb over 399,-
Gælder ikke møbler og store varer.

Levering 1-3 hverdage

Fragt af møbler i Danmark 450,-
KUNDESERVICE
Tlf.: 25774815
(Hverdage kl. 8-15)
info@smukthjem.dk
(Svar indenfor 24 timer)
ViaBill
Betal med ViaBill og få kredit. Læs mere

 

Klippe klistre bøger for børn fra 1 år

Dagplejer og kreativ blogger Agnes Ingersen har udgivet i alt 13 klippe klistre bøger for børn i alderen 1-12 år, deres forældre, bedsteforældre og personale i daginstitutioner. 

Bøgerne indeholder modeller og motiver, der kan bruges til pynt, legetøj eller gaver. Modellerne er lette at lave med karton, maling og genbrugsmaterialer. 

Alle bøgerne har skabeloner i fuld størrelse, udførlige vejledninger og farvebilleder. Næsten alle modeller har flere variationer alt efter, hvilken sværhedsgrad barnet kan klare og hvilke materialer, der er til rådighed. 

Børn helt ned til 1 års alderen kan sagtens være med i de kreative udfoldelser, hvis bare de bliver stimuleret til det. 

I de fleste bøger er der også avancerede modeller, så ældre børn kan være med og føle sig udfordret. 

Forær klippe klistre bøger som gave

Klippe klistre bøgerne af Agnes Ingersen er supergode gaveidéer til alle børnefamilier. Der er til mange timers kvalitetstid i hver enkelt bog, der samtidig giver børnene mulighed for at øve finmotorikken på en sjov måde. At klippe klistre vil være en god beskæftigelse sammen i ferier, og de fine resultater vil uden tvivl gøre glæde som gaver til bedsteforældre. 

Restparti af Agnes Ingersens bøger

Da Forlaget Ingersen lukkede, indgik Agnes og Pernille fra smukthjem.dk et eksklusivt samarbejde om salg af restpartiet af de populære klippe klistre bøger, således at bøgerne stadig kunne købes lokalt i Stenlille, hvor begge kvinder bor samt på webshoppen. 

Ingen af bøgerne bliver genoptrykt, og enkelte titler er allerede totalt udsolgt. Du skal derfor være hurtig, hvis du gerne vil sikre dig et eller flere eksemplarer af Agnes Ingersens klippe klistre bøger. 

Bøgerne sælges på smukthjem.dk til omkring halvdelen af prisen, og køber du bøgerne som sampak med 6 stk. klippe klistre bøger, får du over 54% i rabat samt fri fragt til GLS pakkeshop.